Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Vinkelkøkken

Et vinkelkøkken er en klassisk måde at indrette køkken på, hvor køkkenet står i vinkel, og hvor det gode arbejdsflow imellem de forskellige arbejdszoner er sikret.

Det traditionelle vinkelkøkken

Det traditionelle vinkelkøkken er langt fra en ny opfindelse. I årtier tibage har man gjort stort brug af denne indretningsmodel. Det traditionelle vinkelkøkken udnytter nemlig pladsen i rummet optimalt, og samtidig er der i et vinkelkøkken et rigtig godt arbejdsflow imellem de forskellige arbejdszoner. Typisk vil der i et vinkelkøkken også være plads til et spisebord, så man kan nyde godt af køkkenets hyggelige charme i form af opholdsrum også.

Bestil AUBOs katalog

Optimal udnyttelse af hjørnet

Selv om du ønsker dig et vinkelkøkken, skal du ikke være bange for, at køkkenet skal indeholde uudnyttet hulrum i hjørnet. AUBO tilbyder masser af hjørneskabselementer, så du kan udnytte al pladsen i dit køkken til fulde – og det endda med smarte løsninger, hvor du ikke skal ned og kravle rundt på gulvet, for at finde tingene bagerst i skabet.

Læs også:

AUBO tilbyder vinkelkøkkener i mange variationer

Hos AUBO Køkken & Bad tilbyder vi mange forskellige vinkelkøkkener. Hvad enten du har tabt dit hjerte til den lyse minimalistiske stil, det rustikke landkøkken eller noget lige midt imellem, så har AUBO et vinkelkøkken til dig, som vil passe perfekt til både dine ønsker og stil.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de forskellige modeller indenfor vinkelkøkkener, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os