Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Tilbud på køkken

Er du på udkig efter dit drømmekøkken, så få et uforpligtende tilbud på et køkken fra AUBO Køkken & Bad.

En stor beslutning

At købe nyt køkken er en stor beslutning. Ikke alene er det en stor investering, det nye køkken er også ét, der skal være til glæde i rigtig mange år fremover. Derfor er det vigtigt at du træffer nogle gode valg, når du skal købe køkken, og det vil vi gerne hjælpe dig med.

Uforpligtende tilbud

For at gøre hele købsprocessen nemmere, visualiserer vi dit drømmekøkken for dig, allerede inden du træffer din endelige beslutning. Vi tilbyder både at lave gratis indretningsforslag i 3D med yderligere mulighed for at vise dig køkkenløsningen i virtual reality. På den måde kan du tage en virtuel gåtur i dit nye køkken, inden du sætter din underskrift. Med i denne gratis service er selvfølgelig også et tilbud på køkkenet. Alt dette er både ganske gratis og uforpligtende.

Priseksempler på et AUBO køkken

Køkkener i mange forskellige stilarter

AUBO har køkkener for enhver smag. Alt fra moderne til minimalistisk til det rustikke landkøkken. Samtidig tilbyder vi låger, der kan males i mange forskellige farver, så der er næsten ingen grænser for, hvilke køkkenløsninger du kan få tilbud på hos AUBO.

Spar mange penge på et udstillingskøkken

Vil du gerne have et tilbud på et køkken, der er lidt billigere end normalt, kan du spare rigtig mange penge ved at købe et udstillingskøkken. Vores forhandlere skifter ofte køkkenerne ud i deres udstillinger, for at kunne vise de sidste nye modeller frem. Det gør, at vi altid har mange udstillingskøkkener til salg, og her er virkelig mulighed for at spare store beløb.

AUBOs OUTLET

Del betalingen op

I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder vi dig at betale dit nye køkken med delbetaling med en løbetid på op til 15 år. Delbetaling giver dig luft i budgettet her og nu – og du kan selvfølgelig, til enhver tid, indfri dit lån helt uden meromkostninger.

Læs mere om delbetaling

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler køkkener, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Hos AUBO er vi specialister i køkkentilbud, og vi finder nemt en køkkenløsning, der passer lige til dig.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os