Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Store køkkener

Et nyt køkken er langt fra et standardprodukt. Tværtimod byder købet af et nyt køkken på oceaner af muligheder, både når det gælder størrelse, og når det gælder sammensætningen af farver og materialer.

Det individuelle køkkenrum

Der er stor forskel på, hvordan vi danskere har valgt at indrette os. Ikke alene er vores hjem vidt forskellige, men selve rumdisponeringen er også forskelligt prioriteret. Nogle har store huse, andre har små lejligheder, og i sidste ende smitter dette også af på, hvor meget plads der er disponeret til køkkenrum.

Det giver sig selv at mindre lejligheder ofte har små køkkenrum, hvilket kræver stor kreativitet i indretningen i forhold til at få udnyttet hver en centimeter. Heldige er de, der har meget plads til rådighed, hvor der ikke er de store begrænsninger at tage hensyn til, når skabe og skuffer skal tegnes ind.

Det store køkken

Vi danskere kan i den grad godt lide store køkkenrum og dermed store køkkener. Vi har for længst erklæret køkkenet for værende hjemmets vigtigste rum, og nyder den fælles madlavning samt det sociale liv, som vi gerne udøver i netop køkkenet. Den fine spisestue er erstattet af et køkken-alrum, hvor man får et uformelt familierum, som også kan bruges, når der skal fejres fødselsdag, og familien kommer til kaffe.

Hvor køkkenindretningen før i tiden tog udgangspunkt i skabe og skuffer placeret op af væggen i et lille lukket køkkenrum, ser alt helt anderledes ud i dag. Det er jo ikke længere kun kvinden, der hører til ved komfuret. I dag er køkkenet også blevet et helt naturligt arbejdssted for mænd. Også børnene nyder ofte at kunne hjælpe til i køkkenet, så det er vigtigt, at der er god plads at udfolde sig på, når familien skal i køkkenet.

Bestil AUBOs katalog

Køkkenet som opholdssted

Det er i dag blevet moderne at rykke køkkenet væk fra væggen. Det kan være i form af store køkken-øer, som man kan gå rundt om, og også arbejde ved fra hver sin side. Ofte er køkken-øen kombineret med en højskabsvæg, hvor så køle- og fryseskab er bygget ind sammen med ovne i ergonomisk god arbejdshøjde.

På selve køkken-øen er det ofte brugt at integrere en barløsning, hvor et par barstole kan stilles under køkkenbordpladen. Denne løsning inviterer næsten af sig selv folk ind i køkkenet, og faktisk er det ganske hyggeligt at byde sine gæster på et glas rødvin i køkkenet, mens man selv smager saucen til. Også børnene kan bruge barløsningen, når der skal laves lektier, eller bare til en god sludder, så dagens oplevelser kan vendes, mens mor eller far laver mad.

Et stort køkken i mange designs

Hos AUBO kan du vælge imellem mange forskellige køkkenmodeller. Uanset om du er til hvid landhygge eller egetræ i nordisk design, så har vi et stort program, som kan udleve selv de vildeste køkkendrømme. Også sortimentet af elementer er bredt, og vi tilbyder mange forskellige funktioner til dit store køkken, som vil gøre din hverdag langt nemmere.

Tænk gerne flere forskellige farver og materialer ind i dit store køkken, så det kommer til at fremstå både gennemtænkt og unikt – et stort køkken kan sagtens bære lidt vildskab, for at fremstå mere personligt.

Find mere inspiration her:

AUBO kan hjælpe dig med dit store køkken

Har du et stort køkken, du skal have indrettet, så tag endelig fat din lokale AUBO forhandler, som står klar til at hjælpe dig med en unik køkkenløsning. Vi hjælper dig gerne med et gratis og uforpligtende indretningsforslag, som du får præsenteret på flotte 3D tegninger. Du kan som noget helt ekstraordinært også få lov til at tage en virtual gåtur i dit nye køkken ved hjælp af vores virtual reality værktøj. Denne funktion giver dig et virkeligt realistisk billede af, hvordan dit nye køkken kommer til at se ud og være i.

Hos AUBO har vi solgt tusindvis af køkkenløsninger. Vi har masser af erfaring med både små og store køkkener, og vi har helt sikkert også et køkken, der passer lige til dig.

Vil du gerne være sikker på, at vi har afsat god tid til dig, når du første gang møder op i butikken, så book et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os