Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sort køkken

For de modige, der vil have andet og mere end et hvidt køkken, er et sort køkken en stilsikker mulighed.

Lad dit køkken gå i sort

Du kan med fordel lade hjemmets mest brugte rum gå i sort. Det sorte køkken emmer nemlig af eksklusivitet & elegance, mod & karakter. AUBO hjælper dig gerne med at lade køkkendrømmen gå i sort, og vi har flere muligheder, der tillader flere forskellige stilarter.

Bestil AUBOs katalog

Sorte køkkener i mange stilarter

Sorte køkkener fås i mange stilarter. Så glem alt om, at et sort køkken eksempelvis kun kan laves i en moderne stil. AUBO tilbyder sorte køkkener i mange forskellige stilarter, så der er noget for enhver smag. Er du til den eksklusive og moderne stil eller mere til den landlige hygge, så har vi et sort køkken, der passer lige til dig. Mange af vores låger kan endvidere males i en sort farve (TREND), hvilket kun giver endnu flere muligheder.

Kontraster i det sorte køkken

Det sorte køkken kræver plads og godt med lysindfald, så er du bange for at din sorte køkkendrøm bliver for dyster, skal du måske vælge en løsning, hvor den sorte farve kombineres med lyse kontraster. Det kan være bordpladen, der skal være hvid, eller måske skal kun en del af køkkenet laves i sort og så matches med en anden del i en lysere farve. Kontraster gør kun dit køkken endnu mere gennemtænkt, så skab dit helt eget personlige, sorte køkken. Forkerte løsninger findes ikke; sammensætningen af de forskellige materialer er helt op til dig. Læs også: Sort køkken med hvid bordplade.

Vær ikke bange for fingeraftryk

Mange forbinder, med god grund, det sorte køkken med et væld af fedtede fingeraftryk, som sidder plastret til lågerne, og ødelægger hele det eksklusive udtryk, som det sorte køkken ellers er så kendt for.

AUBO har flere modeller, hvor de fedtede fingre taber enhver kamp. Se f.eks. vores Sense Sort køkken, hvor lågerne afviser snavs og skidt.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de forskellige modeller indenfor sorte køkkener, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os