Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Sort køkken med hvid bordplade

Selv om vi danskere gerne griber ud efter det sikre hvide valg, når der skal investeres i nyt køkken, er der dog de senere år mange, der har valgt at trodse det hvide køkken, og i stedet satse mere modigt på det maskuline, sorte køkken.

Sorte køkkener fra AUBO

Den sorte farve er signaturfarven for mod, og emmer helt naturligt af både overskud , dybde og kompromisløs elegance. Et sort køkken larmer og kræver opmærksomhed modsat det hvide køkken, som er meget mere neutralt i udtrykket.

Vil du gerne give den sorte køkkendrøm gas, så tilbyder AUBO masser af kulsorte muligheder.
Er du til den eksklusive finér kan vi tilbyde vores model Black Oak, som også fås i en i en udgave med stave Oak Line Black. Populær er også vores model Melinga hvor forsiden er med folie med børstet struktur. Vores model Sense Sort er udover sit eksklusive look også kendt for ikke at tage imod fedtede fingre, som mange sorte låger ellers er kendte for at være særdeles modtagelige overfor. Flere af vores hvide låger både rustikke, grebsfri og helt glatte kan males i en sort Trend farve, ligesom vores model Napoli også tilbydes i en sort farve.

Bestil AUBOs katalog

Sort køkken med Fenix laminat

Vores Napoli model med Fenix laminat er noget ud over det sædvanlige. Fenix er nemlig et revolutionerende materiale, som både er stærkt, men samtidigt også silkeblødt at røre ved. Fenix laminaten er lavet på basis af nanoteknologi, hvilket gør overfladen særdeles modstandsdygtig, og så besidder Fenix laminaten oven i købet antibakterielle egenskaber.

De mest almindelige pletter kan fjernes med affedtningsmiddel og en mikrofiberklud, og skulle der komme ridser kan et strygejern og en fugtig køkkenrulle give overfladen sit matte udtryk tilbage.

Sort køkken med hvid bordplade

Vil du gerne give dit sorte køkken lidt modspil, og dyrke de sort-hvide kontraster, så er det et rigtig godt match at kombinere det sorte køkken med en hvid bordplade. Den hvide bordplade danner nemlig et roligt låg på det sorte køkken, og tøjler vildskaben på smukkeste vis.

Når det gælder hvide bordplader, kan du stort set vælge et hvilket som helst materiale, da den hvide farve udbydes i et væld af materialer, tykkelser samt med og uden farvespil. Så om du hælder mest til laminat, corian, kompositsten eller noget helt andet, giver ikke de store begrænsninger.

Sort-hvid farvespil i køkkenet

Er du vild med det sort-hvide farvespil, behøver du ikke kun at nøjes med at kombinere et sort køkken med en hvid bordplade. Der kan sagtens laves farvespil i det øvrige køkken.

Forestil dig for eksempel en højskabsvæg med sorte låger kombineret med et øvrigt køkken med hvide låger. Også overskabene kan differentieres i farven – måske halvdelen skal være hvide og resten sorte? Der findes også et hav af pynteting, tapeter og fliser, der kan bakke op om den sort-hvide stil, ligesom også de fleste hvidevarer findes med både sort og hvid overflade.

 

Lad AUBO hjælpe dig med dit sorte køkken

Hvad enten du drømmer om et sort køkken, et hvidt køkken eller noget helt andet, så står vi hos AUBO klar til at hjælpe dig. Vi har masser af inspiration i udstillingen, og giver dig også gerne gode råd og vejledning, når din sorte køkkendrøm skal føres ud i livet. Hos AUBO har vi solgt tusindvis af køkkener, og helt sikkert er det, at vi også har et køkken, der passer lige til dig.

Hos AUBO tilbyder vi helt gratis og uforpligtende at lave et indretningsforslag til dig, som du får præsenteret på flotte 3D tegninger. Endvidere kan du ved hjælp af vores virtual reality værktøj få lov til at tage en virtual gåtur i dit nye køkken. En ”gåtur”, som gør dig klogere på, om indretningen er helt som den skal være, og om farvesammensætningen fungerer optimal.

Vi anbefaler, såfremt du vil være sikker på, at der er afsat god tid til dig første gang, du kommer i butikken, at du booker et møde her, så vi kan få sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os