Del betalingen op med finansiering fra Santander Consumer Bank
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

HVORFOR BETALE EN HERREGÅRD?

– for et snedkerkøkken, når du får samme naturoplevelser til en flig af prisen?

SPAR PÅ RESSOURCERNE

– det er snusfornuftigt. Det gælder både naturens ressourcer og dit privatforbrug. Her finder du Sembra og Mente på den helt rigtige hylde.

VELKOMMEN IND

– vi står klar til at præsentere vores nyfortolkninger af et trækøkken. Til helt ubehøvlede priser.

 

Find forhandler

Mente

NORDISK EGETRÆSFINÉR

Viste eksempler:

90.552,-

53.823,-

stort aubo mente køkken i egefiner med køkkenø

MODEL MENTE

Lyst egetræ har i generationer talt til køkkenkenderes hjerter med sit nordiske udtryk og den eksklusive fornemmelse af ægte håndværk. En kærlighed, der bliver endnu mere intens med nyheden Mente. Helt i tråd med den seneste trend inden for køkkendesign har vi nemlig drejet fronternes træstruktur 90 grader, så egens naturlige årer på skabslåger, skuffefronter og gavle bevæger sig lodret i stedet for vandret. Resultatet er ganske enkelt enestående.

Straks du træder ind i et Mente-køkken fra AUBO, vil du opleve den særlige atmosfære af træ. Nordisk. Hyggeligt. Varmt. Og ægte. Alt sammen fordi Mente er fremstillet med glat egefinér på alle overflader.

Med finér får du den fulde oplevelse af træets naturlige årestruktur. Til gengæld undgår du at betale den fulde pris for køkkenfronter i massivtræ.

aubo mente køkken i egefiner

Sembra

FEELWOOD RØGET EG

Viste eksempler:

88.855,-

53.766,-

aubo sembra køkken i mørk brun med træstruktur

MODEL SEMBRA

Der er flere grunde til, at Sembra har det med at suge opmærksomheden til sig i vores køkkenbutikkers udstillinger. Den smukke glød af mørk, røget eg. Den eksklusive følelse af snedkerlavet kvalitet. Overfladernes lodrette årer. Det levende spil i træets struktur. Bare for at nævne nogle stykker.

Som mange køkkenkendere før dig vil du sikkert lade en hånd glide blidt ned over Sembras låger og fortælle dig selv, at ”der er nu bare noget særligt ved træ”. Og ligesom mange køkkenkendere før dig, vil du sikkert blive overrasket, når køkkenkonsulenten fortæller dig, at Sembra er italiensk for ”ligner”– og at det er lige præcis, hvad det gør.

Sembra-seriens smukke overflader er nemlig skabt i feelwood med en unik teknologi, der gør det så godt som umuligt at se og mærke forskellen. Selv for kendere.

 

Bestil gratis katalog
aubo sembra køkken i mørk brun med træstruktur

Viste priser er ekskl. bordplade, vask, armatur, hylder og hvidevarer.

Få gratis starthjælp

Vi står klar til at hjælpe dig, så du får alle dine ønsker om et nyt drømmekøkken (bad/bryggers/rum) opfyldt. Gør brug af vores gratis starthjælp – hvor vi sammen tegner og regner os i mål.

Vi tilbyder:

  • Et indledende møde i butikken vedr. ønsker og behov
  • En Gratis opmåling (eller kontrolmåling af egne mål)
  • Udarbejdning af 3D farvetegninger/fremvisning i virtual reality
  • Et Kreativt indretningsforslag
  • Alt sammen helt uforpligtende


Book gratis starthjælp
Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige fronter, farver, bordplader og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, glæder vi os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.

Design dit nye køkken
VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os