Corona opdatering: Vi holder ONLINE åbent og mødes også gerne HJEMME hos dig.
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Skydedøre i køkkenet

Skydedøre i køkkenet

Få masser af opbevaring bag elegante skydelåger

Køkkenmaskiner, kogebøger, vinkøleren og konservesdåser - alt sammen ting, som fylder meget i køkkenet. Nu kan du opbevare alt dette bag elegante skydelåger fra AUBO. Når du anvender skydelåger i køkkenet, kan du udnytte pladsen foran skabet til eksempelvis gangareal, når familie og venner er bænket rundt om køkkenbordet. Indretning tilpasses dit behov Vores store udvalg i indretning betyder, at du kan indrette skabet i køkkenet, så det passer til dine behov. Og ændrer behovet sig, kan du nemt tilpasse skabet, så det passer ind i hverdagen. Fakta om modellen Den viste model er lavet med 22 mm indretning i Hvid. Skydedøre er i model MORS med silver gribeskinne, og dør i Sort Struktur med Satineret Glas designfyldning. Model MORS fås i et bredt udvalg af farver og materialer og med gribeprofil i 3 farver.   Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov. Find forhandler

Eksklusiv skydedøre fås i 24 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver og materialer til dig i vores Mors skydedørssortiment. De forskellige farver og materialer spænder vidt, så der er lidt for enhver smag, og samtidig er det muligt at mikse farverne, så du opnår et helt unikt look.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Breeam

Vi er den første danske køkken- og badvirksomhed, som har fået vores sortiment BREEAM dokumenteret. BREEAM er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-køkken bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Skydedøre i køkkenet

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os