Corona opdatering: Vi holder ONLINE åbent og mødes også gerne HJEMME hos dig.
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Opbevaring i børneværelset

Opbevaring i børneværelset

Skab plads til leg og kreativitet på børneværelset

Med AUBOs skydedørsløsninger kan du indrette skabet på børneværelset, så det kan indeholde både tøj, legetøj og alt det andet, som der skal være plads til. Luk lågerne - og børneværelset ser ryddeligt ud. Den viste løsning har Sølvspejl på den ene skydedør, hvilket får rummet til at syne større, og så kan det bruges, når fastelavnstøjet skal prøves på. Tilpas indretningen til barnets alder Med vores store udvalg af inventar til skydedørsløsninger har du mulighed for at indrette skabet på børneværelset, så det passer til barnets alder. Brug vores kurve til opbevaring af legetøj når børnene er små. Kurvene kan nemt tages ud af skabet, så børnene kan få nem adgang til legetøjet. Når børnene vokser sig større, kan kurvene bruges som vasketøjskurv, lige til at tage ud og med til vaskemaskinen. Fakta om modellen Den viste model er lavet med 22 mm indretning i Hvid og AUBOs meshkurve. Skydedørene er i model FUR med hvid gribeskinne, Hvid og Sølvspejl dør. Model FUR fås i et bredt udvalg af farver og materialer og med gribeprofil i 3 farver.   Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov. Find forhandler

Eksklusiv skydedøre fås i 23 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver og materialer til dig i vores Fur skydedørssortiment. De forskellige farver og materialer spænder vidt, så der er lidt for enhver smag, og samtidig er det muligt at mikse farverne, så du opnår et helt unikt look.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Breeam

Vi er den første danske køkken- og badvirksomhed, som har fået vores sortiment BREEAM dokumenteret. BREEAM er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-køkken bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Opbevaring i børneværelset

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os