Corona opdatering: Vi holder ÅBENT, og vi producerer og leverer som normalt
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Als

Als

Udnyt pladsen ved skråvæggen til praktisk opbevaring

Hos os er skråvægge og skæve vægge ingen hindring.  Alle skydedørsløsninger fra AUBO produceres efter individuelle mål, og tilpasses rummets skævheder og skrå vægge. På den måde kan du udnytte pladsen optimalt og få plads til mere opbevaring.

Model ALS
Vores romantiske skydedørsmodel ALS, består af en 10 cm bred ramme, som giver døren det romantiske look. Leg med farverne og lad rammen have en anden farve end fyldningen. Du kan selvfølgelig også lade ramme og fyldning have samme farve.

Udnyt pladsen til opbevaring
I den viste løsning har vi udnyttet de skrå vægge, og indrettet gæsteværelset med en lækker løsning i Stengrå og Hvid. Her kan dine gæster hænge deres tøj, og der er selvfølgelig også plads til de ting, du ikke selv bruger så tit som for eksempelvis rejsekufferten.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Eksklusiv skydedøre fås i 1 forskellige farver

Denne model fås kun i én farve

e-delete
Se materialer og tilbehør
Breeam

Vi er den første danske køkken- og badvirksomhed, som har fået vores sortiment BREEAM dokumenteret. BREEAM er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-køkken bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Als

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.