Corona opdatering: Vi holder ONLINE åbent og mødes også gerne HJEMME hos dig.
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Gem rodet i entré og bryggers væk

Gem rodet i entré og bryggers væk

Byd dine gæster velkommen med en ryddelig baggang

Vaskemaskine, tørretumbler og overtøjet. Du har brug for det hele i hverdagen, men det kan let se lidt rodet ud. Med en skydedørsløsning fra AUBO kombineres det praktiske med det stilrene. Gem alt det, der roder inde bag skydelågerne, så kan du altid byde dine gæster velkommen til et ryddeligt bryggers. Specialindretning til vaskemaskine og tørretumbler Vores smarte og tilpassede moduler til vaskemaskine og tørretumbler betyder, at du kan indrette skydedørsskabet, så det kan gemme vaskemaskinen og tørretumbleren af vejen, og stadig have en funktionel baggang, som fungerer til hverdagen. Brug AUBOs kurve til opbevaring af vasketøjet. Kurvene kan nemt tages ud af skabet, så vasketøjet kan indsamles rundt omkring i huset. Kurvene kan også bruges til handsker, cykelhjelme og alt det andet som fylder i baggangen. Fakta om modellen Den viste model er lavet med 22 mm indretning i Hvid og AUBOs meshkurve. Skydedøre er i model FUR med silver gribeskinne og Sølvspejl dør. Model FUR fås i et bredt udvalg af farver og materialer og med gribeprofil i 3 farver.   Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov. Find forhandler

Eksklusiv skydedøre fås i 23 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver og materialer til dig i vores Fur skydedørssortiment. De forskellige farver og materialer spænder vidt, så der er lidt for enhver smag, og samtidig er det muligt at mikse farverne, så du opnår et helt unikt look.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Breeam

Vi er den første danske køkken- og badvirksomhed, som har fået vores sortiment BREEAM dokumenteret. BREEAM er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-køkken bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Gem rodet i entré og bryggers væk

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os