SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Sense Festival

Nyhed fra AUBO

Fløjlsblød 2020 NYHED Sense Festival

SENSE FESTIVAL fås i 5 fede farver og 8 forskellige kantdesigns, så du kan sætte masser af kulør på dit nye køkken, og så er SENSE FESTIVAL oven i købet spækket med brandgode egenskaber. SENSE FESTIVAL er nemlig super nem at rengøre, og så har den antifingeraftryksegenskaber, så du ikke skal være bange for nærkontakt.

Fik vi nævnt, at prisen på Sense Festival er helt nede på jorden?

Sense Festival Sort

Let´s go black! Lad dig forføre af Sense Sort. Et køkken i sort, hvor også hele den bagved liggende scene er sat i den sorte farve, kan umiddelbart lyde som en dyster indretning, men det er dog langt fra tilfældet. Tjek bare køkkenet her, som straks giver én lyst til at slå sig ned og tage en bid af den hyggelige stemning.

Sense Festival Rød

Er du til pangfarver - så er vores Sense rød indbegrebet af mod. Et Sense Festival køkken i rødt kræver nemlig opmærksomhed, og vil beundres. Med en stilig form for drama, kan dette røde køkken skabe en fantastisk stemning i hjemmet, så vil du være alt andet end neutral, er det røde køkken et godt valg for dig.

Sense Festival Onyx

Det bedste ved Sense Festival køkkenet er ikke kun det smukke design, men derimod lågernes overflade. Stryger du hånden henover, vil du med det samme mærke følelsen af blød silke, og denne blødhed kombineret med de høje modstands- og antifingeraftryksegenskaber kan næsten kun være opskriften på det perfekte køkken.

Sense Festival Arktis

Sense fås i 2 grå farvenuancer: Onyx & Arktis. Arktis er med sin lysegrå farve blid i udtrykket. Den er knap så dominerende som Sort, Rød og Onyx og samtidig udstråler den mere varme end den hvide farve. Arktis byder gerne op til en årelang dans, da du aldrig bliver træt af den hyggelige varme, du får med netop dette køkken.

Sense Festival Hvid

Det hvide køkken er for mange det sikre valg. Hvid er nemlig langtidsholdbar, da den hvide farve holder sig neutralt i baggrunden, og kan matches med stort set alt tilbehør. Sense Festival står for høj kvalitet til en særlig god pris - og her skal den hvide farve selvfølgelig også være en mulighed, som kan vælges, når opskriften står på nyt køkken.

Sense Festival fås i flere farver og med forskellige kantdesigns

Vi har udvalgt disse farver i Sense Festival til dig. Sense Festival har en silkeblød overflade, og har samtidig høje modstands- og antifingeraftryksegenskaber. Foruden de viste farver kan Sense Festival fås i de 8 viste kantmuligheder.

Lågerne fåes i følgende farver:
Kantmuligheder:
Se materialer og tilbehør

Design dit nye SENSE køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken
Lækkert design til dit hjem

Sense Festival

Vores fløjlsbløde NYHED Model Sense Festival er i malet melamin. Du kan bruge denne model både med og uden greb, og faktisk er Sense Festival oplagt at kombinere med det grebsløse system Tip-On, da modellen har helt unikke antifingeraftryksegenskaber. Sense Festival kan bruges til både dit køkken, bad, bryggers og garderobe.

Sense Festival lever op til verdens ældste miljømærkningsordning Breeam, og er samtidig farveægte over tid.

Almindelig rengøring foretages med en ren klud opvredet i lunkent vand, tilsat opvaskemiddel. Eftertørring af låger og greb skal ske med en ren microfiberklud.

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage. Bemærk, at du i uge 30 og 31 skal henvende dig direkte til din lokale forhandler pga. sommerferie.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os