Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Renovering af badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse? Sådan et rigtig lækkert frirum, hvor man kan tage lange bade og lade dagdrømmene flyve frit. Hvor linjerne er rene og farverne rolige. Hvor lyset er helt rigtig blødt, og der måske er plads til et par grønne planter i vinduet. Et sted som du kan stå op til om morgenen og begynde dagen på rolig vis og et sted, hvor du kan vaske dagens støv af dig og komme ned i gear om aftenen.

Eller måske er det slet ikke et personligt frirum, du drømmer om. Måske er det et ultra-funktionelt badeværelse med plads til hele familien, vandpjasken og leg med børnene. Hvor der er mening med alle elementer og ingen spildplads, men stadig en rød tråd i designet. Hvor store og små kan gøre sig klar til dagen, og hvor alt det, der før rodede på gulv og bord, nu har sin plads og kan blive gemt væk med et snuptag.

Badeværelset er et af de vigtigste rum i dit hjem. Og uanset hvilke behov du og din familie har, er det vigtigt at dit badeværelse fungerer optimalt og er tilpasset det flow, I har i hverdagen. Derfor kan en renovation af dit badeværelse være en god investering i din dagligdag og hjælpe til med, at du undgår irritationsmomenter, som pladsmangel eller dårlig funktionalitet, så du i stedet kan koncentrere dig om det, der er vigtigt i hverdagen.

Hvilket badeværelse drømmer du om?

Uanset om du blot vil give dit ellers fungerende badeværelse et nyt look med nogle få elementer, eller om badeværelset i det hus, du netop har købt, skal have den helt store tur for at blive dét, du drømmer om, så har vi en løsning hos AUBO Køkken & Bad.

Er du blot ved at være træt af skabene, eller har lyset ved spejlet irriteret dig i et stykke tid, kan du måske nøjes med at udskifte nogle få ting. Alene et spejl, hvor lyset strømmer blødt ud fra bagsiden, kan gøre en verden til forskel, hvis du før måtte nøjes med utilstrækkeligt lys eller kedelige standardlamper. Måske drømmer du om at strømline dit badeværelse og slippe for alt for mange ekstra ting? Her kan et spejl med indbygget Bluetooth, lys og touch-knap hjælpe til at give et renere look på dit badeværelse.

Er du i stedet netop flyttet ind i dit nye hus og har et gammelt badeværelse med brune fliser og lysegrøn vask og toilet, kan det godt være, en gennemgående renovering er det, der skal til, for at du får netop det badeværelse, som passer til din stil. En fuld renovering af badeværelset har den fordel, at du kan sammensætte dit nye badeværelse med de nyeste trends og lige efter dit hjerte, uden at du behøver at tage hensyn til, at du skal arbejde rundt om eksisterende elementer eller stilarter. Derfor er det eneste, du behøver at spørge dig selv om: Hvilket badeværelse drømmer jeg om?

Hos AUBO Køkken & Bad kan du altid få råd og vejledning af vores konsulenter, som har mange års erfaring med større renoveringer, men også et skarpt øje for, hvordan man inkorporerer nye elementer i et ældre design.

Kom ind og besøg vores forhandlere, hvor du kan få en snak med vores køkkenkonsulenter omkring dine drømme. Ud fra en opmåling af dit badeværelse kan vi udarbejde et kreativt indretningsforslag samt 3D farvetegninger, som du kan få fremvist i virtual reality. På den måde kan du opleve dit nye badeværelse, inden arbejdet går i gang. Måske giver visualiseringen anledning til at der skal udskiftes nogle elementer, eller måske finder du ud af, at en helt anden farve, end den du troede, vil være bedre.

Book tid til et gratis og uforpligtende møde med butikken, opmåling og 3D tegninger, så du kan komme i gang med dit nye badeværelse med det samme.

Book her

Professionel renovering af badeværelse

Renoveringen af dit badeværelse kan naturligvis være en større eller mindre opgave, alt efter om du skal have udskiftet få delelementer for at ændre udtrykket, eller der er tale om en mere gennemgribende badeværelsesrenovation, hvor både design, funktionalitet og pris skal tages højde for. Måske skal flere forskellige håndværkere og montører endda involveres i projektet.

En renovering kan være et større projekt og går langt ud over arbejdet med at vælge farven på de nye skabe og hvilket materiale, bordpladen skal udføres i. Hos AUBO kan du dog være så stor en del af processen, som du ønsker. Har du travlt nok med at få familielivet til at køre på skinner, sørge for at børnenes gymnastiktøj er vasket og pakket, at der er handlet til aftensmaden og huset er nogenlunde rent, så kan du lade AUBO stå for hele projektet. Vores erfarne personale kan håndtere processen med koordinering af håndværkere, tidsplan, montering og finish, så du blot skal vælge dit nye badeværelse og herefter efterlade projektet trygt i vores hænder, til du kan træde over dørtærsklen til dit nye lækre badeværelse.

Hvis du derimod selv ønsker at stå for noget at monteringen, malerarbejdet eller nedtagning af det gamle badeværelse, kan vi sagtens passe det sammen med vores arbejde, og du kan være med hands-on i hele projektet.

Hos AUBO Køkken & Bad flyder det vestjyske blod tykt i årerne. Det betyder også, at du kan stole 100% på, at vi leverer til den aftalte tid og til den aftalte pris. Vi sætter en ære i at holde dig opdateret omkring processen, så du trygt kan overlade et af de vigtigste rum i huset til os. Se priseksempler på badeværelser fra AUBO.

Overvejer du at renovere dit badeværelse? Læs her, hvorfor vi selv mener, at AUBO Køkken & Bad er et trygt og sikkert valg for dig.

Få inspiration til dit nye badeværelse hos nærmeste forhandler

Er de første spæde idéer begyndt at melde sig, og har du brug for at få ekstra inspiration og udforske dine muligheder? Så kig ind hos din lokale AUBO-forhandler og gå på opdagelse mellem vores mange udstillinger af badeværelser og elementer. Vores konsulenter giver dig gerne sparring og viser dig de nyeste trends, materialer og farver, ligesom de kan præsentere dig for muligheder, du måske ikke havde tænkt over.

Det kan også være, du allerede fuldt ud har designet badeværelse i tankerne, men blot mangler at se farvespillet på elementerne i virkeligheden eller har brug for at mærke vaskbordpladens materiale under fingrene, inden du lægger dig helt fast på idéen. Her er du altid velkommen til at komme ind og gå rundt mellem vores udstillinger, stille spørgsmål og lade inspirationen sive ind. I vores landsdækkende butikker kan du finde både vejledning og hjælp til opmåling, tegninger og alt, hvad du ellers måtte have brug for, for at få dit nye drømmebadeværelse.

Du finder en oversigt over vores forhandlere her!

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os