Corona opdatering: Vi holder ÅBENT, og vi producerer og leverer som normalt
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Corporate Social Responsibility (CSR)

Hos  AUBO har vi et stort menneskeligt overskud, og vi tænker naturligvis også på den verden, der omgiver os. Vi investerer bl.a. meget i det lokalsamfund, hvor vi har hjemme, og ligeledes vælger vi kontinuerligt at yde bidrag til velgørende organisationer, som har til formål at gøre verden til et bedre sted.

 

Flexjobbere

For år tilbage blev vi hos AUBO kontaktet af Herning Kommune, der syntes, at vores gode arbejdsmiljø skulle komme psykisk syge flexjobbere til gode. Ordningen har været en stor succes. Flere tidligere flexjobbere er i dag fastansat i produktionen. Deres diagnoser svinger lige fra borderline og skizofreni til ADHD.

 

 

 

 

 

 


Hos AUBO er det især produktionschef Michael Pedersen og personalechef Nils Reinholdt der har ansvaret for flexjobberne. Det er ikke noget de er specifikt uddannede i, men de gør sig løbende erfaringer, og med sund fornuft kommer man langt. Man passer jo på sin familie!

 

Kræftens Bekæmpelse

Hos AUBO er vi over 80 ansatte, og har derfor uundgåeligt også haft kræft inde på livet både hos egne ansatte og ansattes familier.

For os er det naturligt at støtte op omkring Kræftens Bekæmpelse og deres kamp for et liv uden kræft. Vi tror og håber på, at vi sammen kan gøre en forskel, så kræft i fremtiden ikke vil få lov til at ødelægge familier og skabe frygt og sorg.

Gå til Kræftens Bekæmpelse

 

 

Børnecancerfonden

At børn skal rammes af cancer er både tragisk og ubærligt, og derfor støtter vi også op omkring Børnecancerfonden, som arbejder målrettet for at sikre kræftsyge børn de bedste betingelser for overlevelse.

Gå til Børnecancerfonden
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.