Corona opdatering: Vi holder ÅBENT, og vi producerer og leverer som normalt
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Corona opdatering

AUBO er i normal drift og leverer til tiden

Vi holder åbent

Hos AUBO har vi henover dagen et flow af kunder i butikkerne. Der er på normale hverdage ikke flere mennesker på samme tid, end det gør det muligt at holde den anbefalede afstand til øvrige kunder og ansatte i butikken. Et butiksbesøg hos AUBO er altså ikke forbundet med forhøjet smittefare.

Som besøgende i butikken skal du benytte håndsprit.

Vi opfordrer desuden til at:

  1. Holde afstand til hinanden
  2. Nyse/hoste i ærmet
  3. Vise hensyn til hinanden

Ønsker du at booke et møde med din lokale forhandler, kan du gøre det her. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind til din nærmeste forhandler uden forudgående mødebookning. Du kan finde adresse og åbningstider her.

Køkkenkonsulenter med sygdomstegn vil selvfølgelig ikke være på arbejde.

Hvis du gerne vil undgå et fysisk besøg

Vil du gerne i kontakt med din lokale forhandler uden at skulle aflægge et fysisk besøg, kan du kontakte os via både telefon og e-mail. Find kontaktinformationer på din lokale forhandler her. Du kan f.eks. sende os en skitse/billeder/mål, som vi kan bruge som udgangspunkt for et indretningsforslag med tilhørende tilbud. Indretningsforslaget kan du få tilsendt i virtual reality, så du i princippet kan tage en “gåtur” i dit nye køkken. Vi sender også gerne et fysisk katalog hjem til dig, hvis du blot udfylder formularen her.

Vil du gerne prøve at lege med forskellige materialesammensætninger og indretninger, kan vi anbefale dig at bruge vores konfigurator, som du finder her. Her kan du blive klogere på hvilket look og materialemix, du ønsker i dit nye køkken.

Vi producerer og leverer som normalt

AUBO producerer stadig køkkener og bad på normal vis. Vores leveringstid er altså ikke på nuværende tidspunkt påvirket negativt af situationen. Vi har taget ekstra forholdsregler med henblik på både at beskytte vores medarbejdere samt sikre normal drift, og er derfor klar til at indfri dine drømme om nyt køkken eller bad.

Vi følger løbende regeringens anvisninger, og såfremt der skulle ske ændringer, vil det blive meldt ud her på siden.

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.