SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Oak Line by AUBO

- Fremragende Design -

Dansk-italiensk fusionsdesign med flair for fremtiden

Eksklusiv italiensk selvbevidsthed møder snusfornuftig vestjysk funktionalitet, og sød musik opstår. Hvilken musik bestemmer du, for AUBOs high-end køkken- og baddesign Oak Line er opfyldelsen af individualistens hedeste boligdrømme.

Oak Line forener det autentiske, stilsikre, og personlige med det praktiske, vedligeholdelsesvenlige og bæredygtige.

En perfekt og rummelig ramme om det bedste ved livet udviklet af AUBOs dansk-italienske designerteam. Kompromisløst designet til den kræsne individualist og kompatibelt med alverdens spændende overflader og materialer.

Som vi siger hos AUBO: Oak Line sidder lige i skabet!

Black Oak Line

Sort er signaturfarven for mod. Enerens selvbevidste & stilsikre valg. Med Black Oak Line kan du give din sorte drøm fuld gas og trække på skuldrene af hovedrystende advarsler om fedtede fingeraftryk, for disse smukke overflader spiller allerede af træets levede liv.

Latte Oak Line

Denne overlegne topscorer får det bedste frem i snart sagt alle materialer, og er samtidig helt sin egen. Og det er disse fortrin, der tages til nye højder i det naturfarvede Latte Oak Line design. Ikke to overflader er ens, men alt spiller sammen.

Coffee Oak Line

Coffee Oak Line bringer både eksklusivitet og god stemning til dit hjem. Årestrukturen er helt naturlig, hvilket gør lågerne spillevende at kigge på. Et mesterværk, hvis dansende nuancer dagligt vil minde dig om, at du deler hjem med et fantastisk naturmateriale.

Nature Oak Line

En NYHED fra AUBO er vores model Nature Oak Line, som både er eksklusiv samt har den fineste farvenuance. Og så matcher den rigtig godt vores nye Napoli Fenix farver. Her er det kombinationen med vores grønne Fenix S-7005-B80G, vi har valgt at vise.

Oak Line fås i flere varianter

Træsorter kommer og går, men eg består. Endda i flere varianter.

Lågerne fåes i følgende farver:
Se materialer og tilbehør

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken
Lækker kvalitet til dit hjem

Oak Line by AUBO

Oak Line fremkalder egetræets fineste egenskaber i et design, hvor form, materialer og funktion går op i den højest tænkelige enhed.

Til hverdag og fest. Stilmæssigt og funktionelt. Oak Line kan følge dig hele livet.

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage. Bemærk, at du i uge 30 og 31 skal henvende dig direkte til din lokale forhandler pga. sommerferie.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os