Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Vaske til køkkenet

Arbejdszonen omkring køkkenets vask er et travlt sted. Utrolig mange af de arbejdsrutiner, der dagligt foregår i dit køkken, indeholder en tur hen omkring vasken, som er helt central i din køkkenindretning og slet ikke til at komme udenom.

Vaske i mange forskellige udgaver

Vaske findes i et utal af forskellige udgaver. Alt fra forskellige størrelser, farver, antal af rum og til montering som nedfældet, underlimet eller planlimet.

Mest solgt er den underlimede vask i stål, men i dag er der dog ikke noget facit for, hvilken køkkenvask der er rigtig og forkert. Hos AUBO har vi valgt et udvalg af vaske, hvor funktion og design går op i en højere enhed, så vasken ikke alene er brugbar, men også smuk at se på, og dermed en vigtig del af hele køkkenets design og helhedsindtryk.

Køkkenvaske fra flere leverandører

AUBO forhandler bordplader til køkkenet fra DFI-Geisler og Horn Bordplader, som hver har deres eget store udvalg af vaske til køkkenbordplader. Derudover samarbejder vi med Franke Vaske og Blanco Vaske. I alt kan vi altså tilbyde masser af valgmuligheder, når det handler om køkkenvaske, både for den kræsne og for dem, der ønsker en mere basis løsning.

Tjek her de forskellige muligheder indenfor køkkenvaske

Vil du høre mere om de muligheder, vi tilbyder indenfor køkkenvaske, samt se nærmere på de forskellige køkkenvaskes designs og funktioner, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

 

Find AUBO forhandler
Video

Køkkenvaske fra Franke

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os