Få tilsendt gratis inspirationskataloger
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Quooker kogende vandhane

Quooker, den kogende vandhane har taget verden med storm, og hos AUBO oplever vi stor glæde hos vores kunder over dette unikke produkt.

Et “must” i ethvert køkken

Efterspørgslen efter den kogende vandhane “Quooker” er enorm. Vi danskere har virkelig taget Quookeren til os, og erfaringen viser, at investerer man først i en Quooker kogende vandhane, kan man slet ikke finde ud af at leve uden. Nogle kalder det måske luksus eller overdrevet komfort. Kald det hvad du vil, Quookeren er kommet for at blive, og det er der mange grunde til.

Din Quooker kogende vandhane kan bruges til lidt af hvert

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan bruge din Quooker kogende vandhane til. Det kogende vand bruges nemt til desinfisering af flasker og sutter, når der skal brygges the, laves nudelsuppe, blancheres grøntsager, porcheres fisk, koges pasta, eller når der skal smuttes mandler. Mulighederne er mange.

Se film om skuespillerinde Neel Rønholts erfaringer med Quooker

Quooker den kogende vandhane findes i mange modeller

Quooker den kogende vandhane findes i mange forskellige modeller. Du kan vælge imellem en separat hane til kogende vand kombineret med et helt almindeligt blandingsbatteri. Ønsker du en model, hvor både koldt, varmt og kogende vand er samlet i én hane, så er det modellen “Fusion”, du skal gå efter. Quooker Flex modellen er med en praktisk udtræksslange, og som det nyeste skud på stammen tilbydes Quooker Cube, hvor også afkølet vand med brus kan tappes direkte ud af hanen. Alle Quooker kogende vandhanemodeller fås endvidere i forskellige designs og overflader.

Quooker Cube

Quooker Cube er en tillægsfunktion, hvor du tilkøber muligheden for at tappe afkølet vand med og uden  brus direkte fra hanen. Alle nye Quooker modeller er kompatible med Quooker Cube. Har du en ældre Quooker model, som du gerne vil have opgraderet med Cube, kan du her tjekke hvorvidt det er muligt.

Børnesikker Quooker kogende vandhane

Quooker kogende vandhanemodeller er alle børnesikrede. Takket være det børnesikre betjeningsgreb og hanetud med dobbeltvæg, som ikke bliver varmt, behøver du ikke at bekymre dig om forbrændte børnefingre. Vandstrålen er naturligvis varm men ikke massiv. Den består af små dråber, så man kan nå at trække hånden til sig, inden man bliver skoldet.

Se film om Quooker & børnesikkerhed her.

Nem installering af Quooker

En Quooker er nem at få installeret. Hanen installeres på køkkenbordet og beholderen anbringes i skabet under.

 

 

Få et skarpt tilbud på din Quooker kogende vandhane

Hos AUBO Køkken & Bad er vi “Selected Dealer” af de mange flotte og funktionelle Quooker kogende vandhanemodeller. Kig ind til din nærmeste AUBO forhandler og hør mere om de mange muligheder med Quookers kogende vandhaner. Vi giver dig gerne et skarpt tilbud på din nye Quooker.

 

Find AUBO forhandler
Video

Quooker Cube 5-i-1 løsning

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Chat med os

Vi er online mandag - fredag kl. 08.00 - 14.30.

Udenfor dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked, som vi følger op på hurtigst muligt.