SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken

Køkkenmøbler

Et køkken er mere end blot skuffer, skabe og lækre bordplader. Til ethvert køkken hører sig møbler til, så folk kan opholde sig i køkkenet – både for at spise sammen, men også for at være sammen i hyggelig, familiær samvær.

Barstole i køkkenet

Rigtig mange danske familier vælger i dag, at indrette sig med barstole i køkkenet. Ikke nødvendigvis med en decideret barløsning, men i stedet bruges ofte blot, at forlænge køkkenbordpladen, hvor de lidt lavere barstole passer perfekt ind under. Sådan laves mange køkkenøer med tilhørende siddepladser, hvor børnene kan sidde og lave lektier, mens der samtidigt røres i køkkengryderne. Det er en ny måde at være sammen på, hvor man er tæt og til rådighed for hinanden uden nødvendigvis at lave det samme. I det hele taget er det netop hvad køkkenrummet er god til – nemlig at samle folk, også selv om alle har fokus forskellige steder.

Skal man have gæster, er det også hyggeligt, at kunne invitere gæsterne med i køkkenet, så de kan sidde med et glas vin, mens man selv får skåret kødet ud og anrettet de sidste grøntsager. Det kan faktisk være ganske hyggeligt, og samtidig bryde den formelle tone lidt, at man som gæst bliver inviteret med i køkkenet, hvor det hele dufter af mad og god stemning.

 

Se AUBOs sortiment af barstole

 

Borde og stole i køkkenet

I dag, hvor man i høj grad indretter køkkenet, som værende et socialt rum, skal der også tænkes forskellige møbler ind i indretningen, så der kan spises, hygges og snakkes i køkkenet.

AUBO har et flot udvalg af både borde og stole. Vi har et rigtig godt samarbejde med møbelvirksomheden Canett Furniture, og har herigennem mulighed for at sælge lækre møbler til køkkenet, så du kan købe alt på ét sted.

 

Se hele sortimentet fra Canett Furniture

Plankeborde/spiseborde

Noget af det Canett Furniture virkelig får ros for, er deres lækre plankeborde. Ikke alene er disse plankeborde ualmindeligt skønne i designet, men de er også i et fornuftigt prisleje i forhold til kvaliteten. Og plankeborde er jo netop, hvad mange drømmer om for tiden. Noget råt og rustikt der kan give lidt modspil til de meget minimalistiske køkkener, eller alternativt være prikken over iét i et hyggeligt landkøkken. Plankeborde kan nemlig tilføre en stemning, der ellers er svær at købe for penge. En nordisk stemning af naturen, der flytter ind.

Plankebordene kan fås i flere længder, så de passer til stort set alle rum.

 

Se sortimentet af spiseborde fra Canett Furniture

Spisestole

Fra Canett Furniture forhandler AUBO også forskellige spisestole. Spisestole både med og uden armlæn, og i forskellige farver og designs.

 

Se sortimentet af stole fra Canett Furniture

Kig ind til nærmeste forhandler

Kig ind til din nærmeste AUBO forhandler, og find yderligere inspiration til køkkenmøbler. Det er altid en fordel at få lov til at både se og røre, inden man bestemmer sig for, hvilke løsninger der kan bruges, og hvilke der ikke kan. Hos AUBO står vi klar til at hjælpe dig, både hvis du kigger på helt nyt køkken, eller måske blot er på udkig efter et nyt bord eller nye spisestole til dit køkken. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Se hele sortimentet fra Canett Furniture

 

Find AUBO forhandler

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os