Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenkværne

Køkkenvasken er et vigtigt arbejdsområde i dit køkken. Her bruges masser af tid på tilberedning af grøntsager og andre madvarer, hvilket helt naturligt efterlader en masse organisk affald, som skal bortskaffes.

En miljørigtig affaldsløsning, der samtidig er tidsbesparende

Har du en køkkenkværn tilsluttet afløbet i din køkkenvask, er du i besiddelse af en effektiv affaldsløsning, hvor du kan bortskaffe dit organiske madaffald. Via køkkenkværnen kværnes madaffaldet til en tynd juice, som herefter via spildevandet transporteres hen til rensningsanlægget, hvor det kan genanvendes til miljørigtig biogas eller gødning til landbruget.

Køkkenkværnen kan kværne det meste organiske affald – lige fra avokadosten til kyllingeben og rejeskaller og selvfølgelig også alle de mere bløde madvarer såsom salat, tomat, agurk mv. Forskellige modeller tilbyder forskellig effektivitet og hastighed.

Med en køkkenkværn reducerer du mængden af affald i din skraldespand, og undgår derfor madaffald, der lugter og tiltrækker skadedyr.

 

Sikkerhed ved brug af en køkkenkværn

En køkkenkværn indeholder ikke knive. I stedet indeholder køkkenkværnen klodser, der skubber madresterne rundt i kværnen, hvorfor køkkenkværnen også er helt ufarlig at bruge.

Skulle det ske, at små nysgerrige børnefingre finder vej ned i køkkenkværnen, mens den er tændt, vil barnet få et slag over fingrene af de svingarme, der skubber affaldet ud på rivejernet. Slaget vil gøre, at fingrene hurtigt trækkes op igen.

En køkkenkværn kræver tilladelse fra din kommune

Ikke alle kloaksystemer er dimensioneret til at transportere affaldet væk fra køkkenkværnen, hvorfor du skal søge tilladelse hos din kommune, inden du installerer køkkenkværnen.

Reglerne er ikke ens i hele landet, og for at finde reglerne netop hvor du bor, skal du gå på din kommunes hjemmeside og læse om de lokale regler. Oftest er ansøgningen blot en email til kommunen (att.: Teknik & Miljø) med oplysninger om, på hvilken adresse du ønsker at montere køkkenkværnen. Kommunen undersøger så, om kloaksystemet på denne adresse er dimensioneret til at kunne klare opgaven, og vender tilbage til dig indenfor kort tid.

 

Kig ind til nærmeste forhandler

Vi vil rigtig gerne fortælle dig mere om køkkenkværne og de fordele, der er knyttet til netop dette produkt. Kig ind til din lokale AUBO forhandler, og vi hjælper dig med gode råd og vejledning.

AUBO forhandler køkkenkværne fra:

 

Find AUBO forhandler
Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os