Køkkenbordplader i stål

Det er ikke hver dag, man ser et køkken med en stålbordplade i private hjem. Selvom det industrielle look tiltaler mange, ser man det oftest suppleret med et andet materiale som eksempelvis træ. Når man ser en stålbordplade i et køkken, er der ofte tale om 6 eller 8 millimeters plade, der er limet ovenpå en spånplade.

Fordele:
Stål udmærker sig ved at være modstandsdygtig, hvorfor man i særdeleshed ser det i industrikøkkener. Stål kan tåle uendelige mængder vand, og sprøjter det med olie fra stegepanden, kan en fugtig klud få bordpladen til at skinne igen. Den glatte overflade gør stålbordplader nemme at rengøre, og derfor ser man det oftest omkring komfuret eller vasken som del af en træbordplade. Det giver en charmerende blanding af det varme og det rå look.

Ulemper:
Der skal ikke tabes mange knive ned på en stålplade, før der dukker ridser op. Det er fint nok i et storkøkken, hvor det kun er kokkene, der skal se på det, men det afholder mange private fra udelukkende at anvende stålbordplader.

Prisniveau: 3 (ud af 5)

Rengøring: Den daglige rengøring klares en opvredet klud i rent, varm vand. Stålbordplader bør herefter aftørres med en tør klud for at undgå kalkaflejringer.

AUBO tilbyder køkkenbordplader i stål i følgende varianter:

 Vil du høre mere om køkkenbordplader i stål og se de forskellige farvemuligheder, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

Kig ind til din lokale AUBO forhandler

Kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finde inspiration og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netop dit hjem.

 

Find AUBO forhandler

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

AUBO yder op til 25 års garanti.
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os