Topmoderne. Bundsolid. Og pæredansk.

Køkkenbordplader i linoleum

Linoleum er både retro og et biologisk nedbrydeligt naturprodukt. Linoleumsbordplader er fremstillet af naturmaterialer med linolie som base. I alt er linoleumsbordpladen opbygget af 3 lag: imprægneret filtpap, linoleumsgranulat og et lag mat lak til selve overfladebehandlingen, der også hjælper linoleumsbordpladen med at bevare dens helt særlige udstråling, samt hindrer lysreflekser.

Fordele:
Linoleum har den miljømæssige fordel, at det er biologisk nedbrydelig, og derfor ikke skader miljøet, hvis det skal bortskaffes. Samtidig er det en stor fordel, at de uundgåelige småridser der med tiden vil komme i overfladen, med tiden forsvinder helt af sig selv.

Ulemper:
Linoleum er ikke varmefast, så der skal bruges afsætningsriste til varme gryder etc.

Prisniveau: 2 (ud af 5)

Rengøring:
Linoleumsbordpladen kan rengøres med en opvredet klud i rent, varm vand. Er bordpladen meget beskidt, så anvend sæbespånevand. Anvend ikke almindelig opvaskemiddel og skrappere midler.

AUBO tilbyder linoleum i følgende farver:

 Vil du høre mere om køkkenbordplader i linoleum og se de mange forskellige farvemuligheder, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

 

Montering af din Horn linoleumsbordplade

Kig ind til din lokale AUBO forhandler

Kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finde inspiration og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netop dit hjem.

 

Find AUBO forhandler

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os