Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenbordplader i kompositsten

I forlængelse af granit kommer kompositsten, som nærmest er det samme produkt. Men hvad er forskellen så? Jo, komposit er 93% knust granit, som er støbt op med harpiksbindemiddel og farvestof. Den kombination skaber et materiale, der er endnu mere hårdfør end den naturlige granit.

Fordele:
Bordplader i kompositsten er et populært valg. Dels har det granittens styrke og sparsomme krav til vedligeholdelse, men den helt store forskel er designet. Hvor granittens udtryk stritter i forskellige retninger, kan kompositstensbordplader farvekoordineres. Vælger man eksempelvis en helt lys farvevariant, får man både et holdbart og vedligeholdelsesfrit produkt, der samtidig har det populære minimalistiske udtryk i både farve og struktur.

Ulemper:
Der er ikke de store ulemper forbundet med en køkkenbordplade i kompositsten. Tillader økonomien, at man køber ekstra god kvalitet, så er en køkkenbordplade i kompositsten et godt bud.

Prisniveau: 4 (ud af 5)

Rengøring:
Daglig rengøring klares med en opvredet klud i rent, varmt vand. Fødevarer med stærke farver kan misfarve lyse bordplader i kompositsten, hvorfor pletter fjernes hurtigst muligt. Kompositstensbordplader tåler de fleste rengøringsmidler, men til grundig rengøring anbefales Q-Action, da rengøringsmidler med kraftig syre/base vil kunne beskadige bordpladen for bestandigt.

AUBO tilbyder kompositsten i følgende farver:

 Vil du høre mere om køkkenbordplader i kompositsten og se de mange forskellige farvemuligheder, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

 

Montering af din Horn kompositstensbordplade

Kig ind til din lokale AUBO forhandler

Kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finde inspiration og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netop dit hjem.

 

Find AUBO forhandler
Video

Horn Bordplader A/S

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os