Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenbordplader i getacore

Getacore er en billigere form for corian, dog med mange af de samme egenskaber.

Getacore er en massiv mineralplade, som gør det muligt at realisere nye løsninger indenfor bordplader. Overfladen, som er porefri, leveres silkemat. Getacore kan leveres uden synlige fuger, hvilket bevirker, at der ikke er revner hvori der kan samles smuds og bakterier. Getacore findes i flere forskellige farver og tykkelser, og er aldeles ens i farve og struktur.

Prisniveau: 3 (ud af 5)

Rengøring:
Den daglige rengøring klares med rent, varmt vand på en opvredet klud. Ved snavs anvendes en opvredet klud samt almindeligt universal rengøringsmiddel. Undgå brug af slibende eller syreholdige produkter. Har du en køkkenbordplade i getacore, anbefaler vi, at du altid gør brug af både skærebræt og bordskåner, og at alle pletter fjernes omgående, for opretholdelse af en ensartet overflade.

AUBO tilbyder getacore i følgende farver:

 Vil du høre mere om køkkenbordplader i getacore og se de mange forskellige farvemuligheder, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

 

Montering af din Horn getacorebordplade

Kig ind til din lokale AUBO forhandler

Kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler, hvor du kan finde inspiration og få rådgivning til, hvad der kan fungere godt i netop dit hjem.

 

Find AUBO forhandler
Video

Horn Bordplader A/S

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED