Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Barstole til køkkenet

Mange vælger i dag at integrere barstole i køkkenet, så køkkenet både bliver et madværksted samt en hyggelig oase, hvor gæsterne kan nyde et glas vin, mens de sidste detaljer anrettes. AUBO har flere barstole at vælge imellem til dit køkken.

Barstole i køkkenet

Efterhånden er de fleste nyere køkkener forsynet med barstole til gæsterne, som på denne måde er med i køkkenet uden at gå i vejen. Alle får på den måde optimalt udbytte af samværet.

Hos AUBO Køkken & Bad har vi barstole i flere højder, så de passer i højden, uanset om de skal bruges til almindelig køkkenbordshøjde eller i en rigtig barløsning. Vi har barstole i flere farver og modeller.

På billedet ses model Grace, som fås i både mørk og lys grå.

Mange muligheder med barstole

Barstolene kan også flittigt bruges, når hjemmet ikke har besøgende udefra. Lad børnene lave sine lektier her, så du samtidig har mulighed for at vende dagens oplevelser med dem, mens du selv har gang i gryderne.

På billedet ses model Dima, som fås i både sort og hvid.

Kig ind til din nærmeste AUBO forhandler

Vil du høre mere om de muligheder, vi tilbyder indenfor barstole til køkkenet, samt se nærmere på de forskellige designs, så kig endelig ind til din lokale AUBO forhandler.

 

Find AUBO forhandler
Video

Kig indenfor hos Johanne & Jesper

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os