Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Landkøkken

Køkkennostalgi med et romantisk pift.
Det rustikke landkøkken er populært, og efterspørges af mange, som ønsker et køkken med sjæl og hyggelig personlighed.

Hjemmets pulserende hjerte

Køkkenet er og bliver samlingspunktet for familien. I køkkenet bliver brugt utrolig mange timer på både hyggeligt samvær samt kulinarisk kogekunst. Mange ønsker en landlig stil i køkkenet, som kan give hygge og sjæl til hele huset, samt virke som et roligt mekka midt i en hektisk hverdag.

Bestil AUBOs katalog

Landligt er ikke det samme som gammeldags

Udtrykket i dit landkøkken kan varieres alt efter hvor rustikt og romantisk, du ønsker, køkkenet skal være. I dag er alt nemlig tilladt, så du kan gradbøje stilen, lige så meget du vil. Samtidig kan du selvfølgelig kombinere stilen med det nyeste indenfor hvidevarer og hjælpende tilbehør. Et køkken i landlig stil udelukker nemlig ikke moderne komfort.

AUBO tilbyder landkøkkener i mange variationer

Hos AUBO Køkken & Bad tilbyder vi mange forskellige landkøkkener. De forskellige, landlige køkkenmodeller er typisk fyldningslåger i flere udgaver. Hvor alle modeller fås i hvid kan flere også laves i Trend farver, hvilket betyder, at du kan få dit nye landkøkken i en grå eller beige udgave, eller i enhver anden farve, som du drømmer om.

Pynt op med rustikt tilbehør

For at skabe den rigtige stemning af landkøkken, er der mange ting du yderligere kan gøre, for lige at sætte prikken over iét.

Lad for eksempel dine gryder og pander hænge til fri skue i stedet for at gemme dem væk i skuffer og skabe. Krydderurter og keramik er også med til at skabe en stemning af landligt madværksted, og har du bordplads nok kan skærebrædderne stå fremme. Lad dine kopper hænge på kroge og vælg gerne fliser med et nostagisk pift.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de forskellige modeller indenfor landkøkkener, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os