Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Kvalitetskøkken

Er du på udkig efter et nyt køkken, så ved du sikkert også allerede nu, at der tilbydes rigtig mange muligheder, når det handler om nyt køkken. Ikke kun når det handler om køkkenets udseende og design, er der mange variationer, der findes faktisk lige så mange variationer, når det handler om alt det, man ikke lige kan se med det blotte øje.

Et køkken er mere end bare et godt look

Ofte har vi mennesker det med at forelske os i et flot udseende. Sådan er det både, når vi søger mage, men også når vi køber nyt inventar, og det er i bund og grund naturligt nok, eftersom et flot look kan feje benene helt væk under os.

Men som det er i kærlighed, er det også i et køkkenkøb. Et flot udseende gør det ikke alene. Kigger du på nyt køkken, så vær bevidst om at få kigget på alle detaljerne. Vær ikke bange for, når du er i udstillingen, at åbne og lukke alle skuffer og skabe, så du kan fornemme kvaliteten og mærke efter, om funktionerne nu også er, som du ønsker det. Alle kan jo sælger pæne overflader, men alt det bagved lågerne er om end endnu vigtigere end blot lågerne.

AUBO stiller store krav til kvaliteten

Hos AUBO betragter vi kvaliteten som en æressag, og vi står inde for alt, hvad der kommer fra AUBO. Vi samarbejder konsekvent kun med de bedste vesteuropæiske leverandører, netop fordi vi ønsker at sælge kvalitet, som kan holde i mange år. Det betyder også, at vi har lange og gode samarbejdsforhold med vores leverandører, i og med vi ikke fyrer leverandører for at spare lidt hist og pist. Vi er loyale overfor de leverandører, der kan levere efter de højde standarder, som vi hos AUBO forventer.

Et eksempel er vores korpus, hvor vi som standard bruger et korpus med en kraftig melaminbelægning, hvilket betyder en lang holdbarhed samt stor slidstyrke. Som en ekstra finish tilbyder vi desuden at kante korpus i forskellige dekorfarver, hvilket selvfølgelig giver et designmæssigt løft, men også beskytter korpuskanterne ekstra meget i mod de slag, som de uundgåeligt vil få. Ud over dette er alle AUBOs hængsler udstyret med dæmper, så du ikke har mulighed for at smække skabslågerne i, og vores skuffer er fuldudtræksskuffer, også med dæmper.

Bestil AUBOs katalog

Breeam miljømærkede køkkener

Hos AUBO ser vi det som en naturlig del af kvaliteten, at vores produkter er miljøvenlige. Vi har altid kæmpet for miljøet, og den kamp gav i 2017 helt håndgribelige resultater i og med, at AUBO, som den første danske køkkenvirksomhed, kunne levere produkter, der levede op til verdens ældste mærkningsordning Breeam.

Garanti på dit AUBO køkken

Eftersom vi hos AUBO står fuldt ud inde for den kvalitet, vi udbyder, sparer vi selvfølgelig heller ikke på garantien efterfølgende. AUBO tilbyder hele 25 års garanti på bevægelige dele såsom skinner, skuffesider, hængsler og udtræk. På selve køkkenskabene yder vi 10 års garanti – og på alt øvrigt 2 års garanti.

AUBOs Garanti

Oplev AUBOs kvalitet hos nærmeste forhandler

Du er velkommen til at kigge ind til din nærmeste AUBO forhandler. Her har du mulighed for at finde masser af inspiration til dit nye køkken, og så er det her også helt legalt at røre ved alle produkterne, så du virkelig kan se, at det er kram, vi sælger hos AUBO.

AUBO har solgt tusindvis af køkkener, og har derfor også rigtig meget erfaring i at designe køkkenløsninger og skabe gode, funktionelle rum, som fungerer godt som både madværksted og som hjemsted for familiens sociale liv. Uanset om du har et lille køkken, der skal fornyes, eller du er på udkig efter den helt store løsning, er vi klar til at hjælpe dig med indretningsforslag præsenteret på flotte 3D tegninger. Vi tilbyder også, at du inden ordreafgivelse kan tage en virtual gåtur i dit nye køkken, så du helt præcist og realistisk kan se, om alt nu også spiller som forventet, inden ordren bliver afgivet.

Vil du være sikker på, at vi har god tid til dig, når du kommer i butikken, så anbefaler vi, at du booker et møde her. På den måde får vi sat vores aftale i kalenderen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os