Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenudstilling

Er du på udkig efter fornyelse af hjemmets vigtigste rum, køkkenet, behøver det faktisk ikke at koste alverden. Et alternativ til den personligt sammensatte løsning, hvor du selv får lov at tage alle valg med hensyn til materialer og indretning, er at købe en køkkenudstilling.

AUBO har køkkenforhandlere i hele Danmark

AUBO har et kæmpe net af køkkenforhandlere spredt ud over det danske land. Fælles for dem alle er, at de har masser af inspiration i udstillingen i form af udstillede køkkenmiljøer.

Hos AUBO vil vi jo altid gerne have lov til at vise, hvad vi kan tilbyde, og derfor er det vigtigt for vores kunder, at de kan søge masser af inspiration hos os, og samtidig få en fornemmelse af de forskellige produkter og se dem i funktion.

Find nærmeste AUBO forhandler

Salg af køkkenudstillinger

Hvad der er fælles for alle AUBOs forhandlere er, at deres køkkenudstillinger skal være up-to-date i forhold til indretning og materialetyper. Det nytter ikke noget, at der i udstillingen er vist en låge, som udgik af AUBOs sortiment for flere år tilbage. Som kunde, skal man kunne forvente at se de nyeste trends, og ikke hvad der var moderne for 5 år tilbage. Derfor er der også altid et helt naturligt flow i AUBO butikkerne, hvor nye køkkenudstillinger sættes til salg med jævne mellemrum.

Kan du finde en køkkenudstilling, der passer godt til din smag, så er der virkelig masser af penge at spare. Køkkenudstillingerne sælges nemlig gerne med store besparelser, så set i forhold til at købe et helt nyt køkken, kan du virkelig spare mange penge på en køkkenudstilling. Samtidig skal du tænke på køkkenudstillingen som et helt nyt køkken. For selv om det måske har stået 2 år i en butik, så har køkkenudstillingen jo principielt aldrig været brugt, men mest af alt haft æren af at være blikfang, og få folk til at beundre den og så selvfølgelig kigge i dens skabe og skuffer.

AUBO har i masser af år haft kæmpe succes med at sælge køkkenudstillinger. Folk er nemlig gerne villige til at lidt på kompromis med, at materialesammensætningen måske ikke er helt som ønsket, fordi det har den store prismæssige fordel. Med et udstillingskøkken får du den velkendte AUBO kvalitet – bare meget billigere.

Det eneste du skal tænke over ved køb af et udstillingskøkken, er, at du skal være hurtig på aftrækkeren. Udstillingskøkkener er unikke, og bliver solgt efter ”først til mølle princippet”.

AUBOs OUTLET

Det unikke køkken fra AUBO

Modsat køkkenudstillingerne i AUBOs OUTLET, kan du hos AUBO selvfølgelig også sammensætte dit helt eget køkken. Et køkken er en stor investering, og mange har også den holdning, at skal de have nyt køkken, så skal alle detaljer og materialer være nøje bestemt af dem selv. Selv om man kan finde virkelig flotte køkkenudstillinger, så indebærer købet af en køkkenudstilling altid en eller anden form for kompromis. Måske er grebene lidt forkerte i forhold til ens smag, eller måske er det indretningen, som er lidt klodset i forhold til, hvad ens køkkenrum egner sig bedst til.

Til dig, som gerne selv vil skabe dit nye køkken helt fra bunden, står AUBO selvfølgelig også klar til at hjælpe dig. Ud fra dine ønsker og behov samt målene på dit køkkenrum laver vi gerne helt uforpligtende og uden beregning et indretningsforslag til dig, som bliver præsenteret på en flot 3D tegning. Endvidere kan du også få lov til at tage en virtual gåtur i det tegnede køkken via vores virtual reality værktøj. Det giver dig en rigtig god fornemmelse af køkkenet – om alt er som forventet, og om materialesammensætningen matcher.

Kig endelig ind til din nærmeste forhandler. Hos os er ingen udfordring for stor – og ingen for lille. Vi har solgt tusindvis af køkkener, og vi har med garanti også ét, der passer lige til dig. Vil du være sikker på, at der er sat nok tid af til dig, når du kommer i butikken, er du velkommen til at booke et møde her. Vi glæder os til at byde dig velkommen, og finde den perfekte løsning til dig og dit hjem.

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os