Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenskuffer

Hvis der er noget, der har vundet indpas i de danske køkkener over de sidste år, så er det køkkenskuffer. Ikke kun på grund af køkkenskuffernes fantastiske funktionalitet, men lige så meget fordi, at skuffelinjerne bare er blevet et designmæssigt hit, som tiltaler de fleste.

Hvad er det, der gør køkkenskuffer så fantastiske?

Køkkenskuffer er praktiske. Selv om det prismæssigt er dyrere at indrette køkkenet med skuffer fremfor skabe, er skuffer bare bedre indretning, idet skuffer giver et hurtigt overblik over indholdet, hvilket et hyldeskab ikke kan konkurrere med. Hyldeskabe kræver nemlig ofte, at du skal helt ned på alle fire, for at finde alt det, der med tiden er blevet skubbet helt ind bagerst i skabet. Det problem er du helt ude over med skuffer. Her åbner du blot skuffen, og vupti, så har du hele skuffens indhold præsenteret flot foran dig.

Skuffelinjer er et designmæssigt hit

Ser man bort fra køkkenskuffernes store funktionalitet, er der også en stor designmæssig lækkerhed i flugtende skuffelinjer. Hos AUBO passer vores elementer sammen, sådan at du altid kan få en flot flugtende skuffelinje, og altså ikke har bølgegang i linjerne, når du begynder at sammensætte underskabe med højskabe. Dette giver et virkelig gennemtænkt look, og et roligt design, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Endnu mere roligt kan et sådan look blive, hvis du fravælger greb, og i stedet bruger tip-on, hvilket blot kræver et lille tryk på lågen, for at få skuffen til at åbne. Det grebsfri look er yderst stilrent, og passer rigtig godt til den minimalistiske stil, som mange ynder at indrette sig med i vores tid.

Bestil AUBOs katalog

Tilbehør til køkkenskuffer

Dykker vi længere ned i køkkenskufferne, er der en stor variation i udvalget. Det er ikke ligesom i gamle tider, hvor en skuffe bare var en skuffe – i dag er der rigtig mange variationer på, hvad en skuffe kan indeholde, og hvad den er beregnet til.

AUBO tilbyder lækkert tilbehør til skuffer bl.a. flotte bestikindsatse. Bestikindsatsene tilbydes i flere kvaliteter og prislejer, hvor nogle har foruddefinerede faste rum, har andre en fleksibilitet, der muliggør, at der kan flyttes rundt på rummene. Nogle er i eksklusivt træ, mens andre er i plastik.

En anden form for tilbehør er vores rumdelere til de noget højere kolonialskuffer. Rumdelerne laver system i en høj skuffe, så Knorr Bearnaisen ikke ruller rundt sammen med pastaen og poserne med de sprøde tortilla chips.

Derudover tilbyder AUBO også sokkelskuffer, som især er praktiske i det mindre køkken, hvor alle muligheder for ekstra opbevaringsplads skal udnyttes. Vi sælger også ovnskabselementer med skuffe under ovnen, så du har et sted at gemme de overskydende bageplader af vejen, og så er der selvfølgelig vores spacecorner skuffer, der udnytter hjørnet fuldt ud.

En skuffe, der er meget efterspurgt, er vores skuffe med udtræksstrygebræt. De fleste kender til kampen mod strygebrættet. Hvor skal den opbevares, og hvor er der plads til at slå den op? Med denne skuffeløsning fra AUBO, åbner du blot en skuffe, og så folder et strygebræt sig ud, klar til at du kan gå i gang med strygetøjet.

Til samtlige af AUBOs skuffer tilbydes anti-skrid gummimåtter, og alle AUBOs skuffer er fuld-udtræksskuffer med soft-luk.

Se Skuffeindretning

Kig ind til din nærmeste AUBO forhandler

AUBO tilbyder masser af muligheder, når det kommer til indretning af og med køkkenskuffer i dit køkken. Kig endelig ind hos din nærmeste AUBO forhandler, hvor vi i udstillingen har masser af forskellige muligheder indenfor indretning med køkkenskuffer, så du har noget at se på og røre ved, inden du beslutter dig for, hvad der vil være det bedste valg for dig.

Vil du gerne være sikker på, at vi har god tid til dig, når du kommer i butikken, så book et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen.

Uanset om du blot er på udkig efter nye køkkenskuffer, eller er på udkig efter et helt nyt køkken, så står vi klar til at hjælpe dig. Intet er for stort og intet er for småt – du skal bare være tilfreds. Vi hjælper selvfølgelig gerne med et indretningsforslag i 3D og et uforpligtende tilbud, så du kan se hvad de forskellige løsninger koster. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os