Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenrenovering

Er dit køkken begyndt at hænge med lågerne, blevet kvalitetsmæssigt forældet, eller er farverne bare blevet håbløst umoderne. Måske er det tid til en køkkenrenovering, og det vil AUBO gerne hjælpe dig med.

En køkkenrenovering pryder dit hjem

Forandring fryder og det samme gør en køkkenrenovering. Har man et gammelt køkken, hvor lågerne hænger skæve, laminaten bobler og hvor farverne bare er helt håbløse, kan det næsten ødelægge hele husets stemning, da køkkenet er et essentielt rum, som helst skal have noget sjæl og charme. Der bliver jo brugt masser af timer i nutidens køkkener. Her bliver bagt, syltet, snakket og spillet. Ja, selv de helt store samtaler om både godt og skidt bliver gerne taget i hjemmets køkken, der er et helt naturligt opholdssted for hele familien.

Tid til køkkenrenovering

Når tiden er inde til en køkkenrenovering, er der masser af hjælp at hente hos AUBO. Hvert år hjælper vi tusindvis af danske familier med nyt køkken, og vi ser også deres glade smil, når deres hjem fuldstændig ændrer karakter og stemning på grund af den køkkenrenovering, der er foretaget. Pludselig får køkkenet nærmest magnetisk kraft og bliver et tilløbsstykke for hele familien, fordi alle ønsker at være en del af denne nye hyggelige oase.

Bestil AUBOs katalog

Hvor meget af køkkenet skal renoveres?

Der kan være forskel fra hjem til hjem, hvor omfattende man ønsker at renovere sit køkken. Nogle ønsker den helt store løsning, hvor mure skal væltes og rum sammenlægges for at skabe plads til et stort køkken-alrum, mens andre blot ønsker et nyt design.

Valget er dit, og hos AUBO står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilken løsning du ønsker. Ved hjælp af vores store sortiment af materialer og farver får vi renoveret dit køkken, så det falder helt i tråd med din smag.

 

 

 

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler om køkkenrenovering, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Hos AUBO er vi specialister i køkkenrenovering, og vi finder nemt en løsning, der passer lige til dig.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os