Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenmoduler

Der er stor forskel på, hvorvidt du er ved at indrette en stue eller et køkken.
Til en stue, hvor man typisk ikke indretter fra væg til væg, bruger man i stedet ofte reoler eller kommoder i standardmål, hvor der så er fri væg på begge sider. I køkkenindretningen bliver det dog straks mere komplekst, da et køkken monteres fra væg til væg efter køkkenrummets eksakte mål og med skræddersyet bordplade til. Det betyder groft, at det er næsten umuligt at indrette med moduler i standardmål, da 2 køkkenrum kun sjældent vil være ens.

Køkkenets mange stilarter og farver

Ud over at køkkenrummets mål kræver individuel behandling, er der også de forskellige stilarter, materialer og farver at tage hensyn til.

Når du kigger på nyt køkken hos AUBO får du lov at vælge imellem et helt univers af låger – alle i forskellige stilarter og farver, og også materialerne varierer lige fra finér til folie. Herudover skal der vælges indmad til skabe og skuffer, greb, bordplade, vask, blandingsbatteri og hvidevarer, så det til sidst ender ud i et køkken, som er personligt sammensat af dig i et look, som er mere eller mindre unikt.

Ingen andre har et køkken som dig, i samme størrelse og med de samme funktioner bag skabene og med den samme sammensætning af materialer og farver.

Køkkenelementer fra AUBO

Når det så er sagt, er der selvfølgelig mange af elementerne, der går igen i de forskellige køkkener. De enkelte elementer, som jo består af korpus med enten en hylde, skuffer eller andet indmad som for eksempel udtræk, findes i forskellige bredder – igen for at få køkkenet til at passe ind i det individuelle køkkenrum, og dermed få køkkenet til at gå op i en højere enhed.

Her kan du bladre i AUBOs elementoversigt/prisliste

Er du på udkig efter køkkenmoduler?

Er du på udkig efter køkkenmoduler, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan sagtens hjælpe dig med et nyt køkken, men et helt køkken sammensat af kun 2 eller 3 standardmoduler, sælger vi simpelthen ikke.

Vi har mange forskellige elementer, du kan vælge imellem, og vi har endda et udvalg, som kan leveres ekspres, hvis du har behov for, at det skal gå ekstra hurtigt. Oven i hatten er alle elementer samlet fra fabrik, så du slipper for selv at skulle skrue de forskellige korpus sammen efter besværlige samlevejledninger. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig.

Tilfredse køkkenkunder

Hos AUBO kan du føle dig tryg ved, at vi nok skal finde et køkken, der passer lige til dig.

AUBO har mange års erfaring, og vi har indrettet og solgt tusindvis af køkkener. Uanset om du har et lille eller stort køkkenrum, så finder vi et køkken, der passer til både dine ønsker samt til målene i dit køkkenrum. Vi lever af tilfredse kunder, og vi er taknemmelige for de gode anmeldelser, som vores kunder både fortæller videre, og også skriver inde på Trustpilot.

 

 

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Hos AUBO har vi forhandlere i hele Danmark, som står klar til at yde dig personlig service. Kig endelig ind og lad dig inspirere i udstillingen, hvor du kan få lov til at se de forskellige produkter og mærke på kvaliteten.

Vi hjælper dig gerne helt gratis og uforpligtende med et indretningsforslag præsenteret på flotte 3D tegninger. Endvidere kan du ved hjælp af vores virtual reality værktøj få lov til at tage dig en virtual gåtur i dit nye køkken. En funktion, der føles så realistisk, at du hurtigt vil kunne få en fornemmelse af, hvorvidt køkkenet er rigtigt indrettet og farverne korrekt sammensat.

Vil du være sikker på, at der er afsat tid til dig, når du kommer i butikken første gang, så book et møde her, så vi kan få sat vores aftale i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os