Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkeninspiration

Er du på udkig efter et nyt køkken, og mangler køkkeninspiration, så kan AUBO hjælpe dig.

Uanede muligheder

I dag er alt tilladt i boligindretningen. Helt bogstaveligt. Man må blande nyt med gammelt, bruge farver, lave kontraster eller holde det hele i sort.

Mulighederne er mange, og valget er dit.

Find mere inspiration her:

Køkkeninspiration i mange forskellige stilarter

AUBO tilbyder køkkener i alverdens farver og stilarter. Vi har et bredt sortiment med både grebsfrie modeller, malede modeller og modeller i massivt træ. Og så er der også de nye modeller med smudsafvisende overflade.

Bestil AUBOs katalog

Vi hjælper dig med at tage beslutninger

Kataloger og hjemmesider er en helt uvurderlig kilde til køkkeninspiration, når du skal vælge nyt køkken for de næste ti eller tyve år. Billeder fortæller mere end tusinde ord, og kan i den grad hjælpe dig med at finde ud af, præcis hvad du ønsker dig.

Hent din køkkeninspiration her på hjemmesiden og fra fra vores køkkenkatalog samt fra boligblade m.m. Når du har indhentet alt det køkkeninspiration, som du skal bruge, for at få nogle ideer til, hvordan dit køkken skal se ud, så tag endelig fat i én af vores forhandlere. De hjælper dig med at sortere i alle dine idéer, og sammen finder i frem til, hvad den perfekte køkkenløsning er for dig.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig masser af køkkeninspiration, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Hos AUBO er vi specialister i køkkener, og vi finder nemt en løsning, der passer lige til dig.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os