Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenindretning

Det er efterhånden mange år siden, at køkkenet var et rum kun forbeholdt den travle husmoder, hvor hun dagligt brugte timer på at kokkerere til den øvrige familie. Tiderne er skiftet – familiemønstret er ændret – og det kræver sin køkkenindretning!

Nye tider – ny køkkenindretning

I dag er der åbnet op for køkkenet, som oftest ses i integration med øvrige opholdsrum. Køkken-alrum er blevet populære, hvor køkkenet bliver et opholdsrum lige så meget som et arbejdsrum. Et sted hvor hele familien kan hænge ud og hygge sig samtidig med, at der bliver kokkereret i køkkenet.

Køkkenøen er også blevet eftertragtet i de danske hjem, men da køkkenøen kræver plads, vil mange stadig vælge det mere traditionelle hjørnekøkken.

Sørg for gode arbejdszoner i din køkkenindretning

En optimal køkkenindretning har flere gode arbejdszoner; kogezonen omkring kogepladen, tilberedningszonen omkring vasken, zonen for madopbevaring omkring køleskabet, og så skal der selvfølgelig være plads til tilberedning samt moduler til opbevaring af dåser, melposer og andet tørkost.

Sørg for, at der er et godt arbejdsflow imellem de forskellige arbejdszoner, så alle arbejdsgange bliver så nemme og naturlige som mulige. Som et eksempel kan nævnes opvaskemaskinen, der selvfølgelig skal monteres til venstre for vasken, så du let kan skylle service af, og derefter placere det i opvaskemaskinen.

Bestil AUBOs katalog

Køkkenindretning med mange designmuligheder

Hos AUBO er vores køkkenkonsulenter eksperter i køkkenindretning. Besøg din nærmeste forhandler og bliv hjulpet igennem hele indretningsprocessen med gode råd og vejledning, så du ender med et flot køkkenresultat.

AUBO har køkkenmodeller i alverdens farver, materialer og stilarter. Uanset hvilke ønsker du har, så har vi et køkken, der passer lige til dig.

 

 

 

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi fortælle dig om de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler om køkkenindretning, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os