Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenfornyelse

Trænger dit køkken til fornyelse? Rigtig mange kontakter os, fordi deres køkken enten er kvalitetsmæssigt forældet, eller fordi det simpelthen bare er blevet håbløst umoderne.

Forandring fryder

Forandring fryder. Har man et gammelt køkken, hvor lågerne hænger skæve, laminaten bobler, og farverne bare er helt håbløse, kan det næsten ødelægge hele husets stemning, da køkkenet er et essentielt rum, som helst skal have noget sjæl og charme. Der bliver jo brugt masser af timer i nutidens køkkener. Her bliver bagt, syltet, snakket og spillet. Ja, selv de helt store samtaler om både godt og skidt bliver gerne taget i hjemmets køkken, der er et helt naturligt opholdssted for hele familien.

 

 

Tid til køkkenfornyelse

Trænger dit hjem til en køkkenfornyelse, kan du hente hjælp hos AUBO. Vi hjælper hvert år tusindvis af danskere med et nyt køkken, og ser også deres glade smil, når deres hjem fuldstændig ændrer karakter og stemning på grund af den køkkenfornyelse, der er sket. Pludselig bliver køkkenet et tilløbsstykke, hvor hele familien elsker at hænge ud.

Bestil AUBOs katalog

Hvor meget skal fornys?

Der kan være forskel fra hjem til hjem, hvor omfattende man ønsker sin køkkenfornyelse. Nogle ønsker at vælte vægge og slå rum sammen for at skabe et stort køkken-alrum, mens andre blot ønsker et designmæssigt løft.  Valget er helt dit, og vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilken løsning du ønsker. Ved hjælp af vores store sortiment af materialer og farver får vi lavet en køkkenfornyelse, som falder helt i tråd med din smag.

Find mere inspiration her:

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler om køkkenfornyelse, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Hos AUBO er vi specialister i køkkenfornyelse, og vi finder nemt en løsning, der passer lige til dig.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os