Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenelementer

Er du på udkig efter køkkenelementer, så er AUBO Køkken & Bad en oplagt leverandør.

Kun samlede elementer

AUBO er en oplagt leverandør af køkkenelementer. Vi har et kæmpe sortiment af køkkenelementer i høj kvalitet, og så leverer vi altid kun samlede køkkenelementer. Det betyder, at du ikke selv skal bruge tid og kræfter på at slås med samlevejledninger, men i stedet bare kan nyde glæden ved at få færdigsamlede køkkenelementer leveret lige til døren.

Mange forskellige køkkenelementer

Et køkken består af mange forskellige køkkenelementer. Der er elementer med skuffer, nogle med låger, elementer med plads til hvidevarer og elementer med plads til vask og skraldesystem. Samtidig har AUBO også et sortiment af elementer med fokus på god opbevaring.

Sammensæt dine elementer, så de gør dit køkken funktionelt og brugbart i en travl hverdag, hvor alting går stærkt.

Låger til dine køkkenelementer

Dine køkkenelementer skal selvfølgelig have selskab af både låger og skuffefronter, som AUBO tilbyder i mange forskellige modeller. AUBO har et bredt sortiment, som indeholder fronter i både minimalistsisk stil, rustik landstil og så alt det midt imellem.

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi vil så gerne have besøg af dig i butikken.
Her kan vi vise dig de uanede muligheder, vi tilbyder, når det handler om køkkenelementer, og vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Hos AUBO er vi specialister i færdigsamlede køkkenelementer, og vi finder nemt en løsning, der passer lige til dig.

Som en gratis service tilbyder AUBOs forhandlere at lave opmåling, og derefter udarbejde 3D tegninger samt tilbud. Du kan også få en fremvisning i virtual reality. Denne gratis service er helt uforpligtende.

Find Forhandler

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os