Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Køkkenbordplade i hvid

Selv om mange af os bliver tiltrukket af de mange smarte farvemuligheder, som et nyt køkken byder på, så ender de fleste af os alligevel med at bide fristelsen i os, og ender op med at købe det hvide køkken. Det hvide køkken ved man nemlig, hvor man har – også om rigtig mange år.

Fordele ved det hvide køkken

Du bliver aldrig træt af det hvide køkken. Godt nok råber det hvide køkken ikke så højt som det røde køkken eller det sorte, men det hvide køkken har en stilren tidløshed, som gør, at du aldrig bliver træt af at kigge på det, og det er helt klart en fordel, når du står og skal investere i et nyt køkken, som du gerne vil kunne holde ud at leve med og i de næste 15-20 år.

Skulle du ønske at lave fornyelse i det hvide køkken, kan det gøres nemmere og langt billigere end ved at skifte hele køkkenet eller blot lågerne ud. Hvid kan jo matches med alle farver, så drømmer du om helt nye toner i køkkenet, kan du nøjes med at male en væg eller skifte ud i det dekorative tilbehør og arvestykkerne.

 

 

Hvidt køkken i flere stilarter

Et hvidt køkken er ikke bare hvidt. Faktisk rummer det hvide køkken rigtig mange muligheder og stilarter, og hos AUBO tilbydes den hvide model i alt fra minimalistiske malede låger, og hvide grebsfri låger til rustikke hvide låger i landlig stil. Hvilken stil du er mest til, og som passer bedst til dit køkkenrum og hjem, er helt op til dig.

Bestil AUBOs katalog

Den hvide køkkenbordplade

Som det sidste prikken over iét, vælger rigtig mange at tilføje deres køkken en hvid bordplade. Rigtig mange vælger rent faktisk hvid-i-hvid løsningen – altså hvide låger med hvid bordplade, og selv om denne løsning måske lyder til at være ret neutral i looket, så er denne hvide køkkenløsning faktisk utrolig smuk i designet, og fremstår både stilren og minimalistisk.

Det hvide look giver dig uanede muligheder, når du skal indrette, da du rent farvemæssigt kan gøre, næsten hvad du end lyster – og det endda med succes. Det hvide køkken tager imod alt – så sving du blot den kreative pensel. Uanset hvad du bevæger dig ud i af skøre designs, skal det hvide køkken nok danne en stolt baggrund, som redder hele stilen i land.

Hvid køkkenbordplade i forskellige materialer

Køkkenbordpladen i hvid fås i flere forskellige materialer og også i forskellige nuancer. Hvid behøver jo ikke at være helt hvid, men kan fås med lidt spil, så den hvide farve fremstår knap så minimalistisk.

Hos AUBO sælger vi rigtig mange hvide køkkenbordplader i f.eks. laminat, som rent prismæssigt ligger i den billigere ende. Er du til en helt tynd bordplade kan kompaktlaminat være en mulighed, som tilbydes helt ned i en 13 mm tykkelse, og som derfor er rigtig god at bruge, hvis du ønsker et minimalistisk udtryk i dit køkken. Også i stenmaterialer findes der hvide udgaver såsom kompositsten og keramik, og er du til det helt dyre look i corian, så kan den hvide farve selvfølgelig også fås her. Med corian får du tilmed den fordel, at alle samlinger er usynlige, hvilket får bordpladen til at fremstå mere eksklusiv.

 

Lad AUBO hjælpe dig med dit hvide køkken

Går du og drømmer om et hvidt køkken, så lad endelig AUBO hjælpe dig med en løsning. Hvad enten det blot er en hvid køkkenbordplade eller et helt nyt hvidt køkken, du er på udkig efter, så har vi en hvid køkkenløsning, der passer lige til dig.

Hos AUBO har vi mange års erfaring i køkkener, og vi har solgt tusindvis af hvide køkkener. Vi har indrettet køkkener til både små og store rum, og hos os er der ikke noget ønske, der er for lille eller for stort – det skal bare passe til dig.

Find nærmeste forhandler her, som gerne hjælper dig med et helt gratis og uforpligtende tilbud samt et indretningsforslag, som du får præsenteret på flotte 3D tegninger. Endvidere kan du også via vores virtual reality værktøj få lov til at tage en virtual gåtur i dit nye køkken, hvilket er en oplevelse, som giver dig et utrolig realistisk billede af, hvordan dit nye køkken kommer til at se ud.

Vil du gerne være sikker på, at vi har afsat nok tid til dig, når du kommer i butikken første gang, så book et møde her, og vi får sat vores aftale i kalenderen. Vi ser frem til at byde dig velkommen i butikken.

 

 

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os