SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
S-0500-N
S-0502-Y
S-2002-Y50R
S-2500-N
S-4000-N
S-4500-N
S-6500-N
S-7005-G80Y
S-7005-B80G
S-7010-R90B
S-7020-Y80R
S-8502-R
S-7500-N
S-9500-N
Modellen fåes i 14 farver
Wave Hvid Køkken

Med på bølgen - med "usynlige" greb

På AUBOs model “Wave” minder bølgerne mest om venlige krusninger på en blikstille overflade. At det har været en kamp at finde de elegante, næsten usynlige greb til  AUBOs elementer, er en helt anden historie.

At finde et greb, der kunne leve op til vores høje kvalitetskrav om god finish, rengøringsvenlighed og ergonomi, var en hård opgave.

Til alles overraskelse endte den månedlange eftersøgning ikke i Italien, men i Hadsten uden for Århus, hvor en forholdsvis ukendt designer og fabrikant havde udviklet Wave-grebet. Denne virksomhed er nu en del af AUBOs eksklusive leverandørnetværk.

Wave grebet monteres via ægte håndværk. Først afkortes lågen, så sættes kantbånd på det rå stykke, og som prikken over iét monteres grebet i et indfræst spor.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Wave Hvid Køkken fås i 14 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Trend Malet til dig. Brug farverne alene eller i et mix, og skab dit helt eget unikke køkkendesign.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os