Topmoderne. Bundsolid. Og pæredansk.
Venezia Hvid Køkken

Rene linjer - helt uden greb

Det stilrene look, der ligefrem emmer af orden og overskud, er let at skabe med AUBOs model Venezia, der er designet uden synlige greb. Dog er de integrerede gribelister alligevel så synlige, at de er nemme at gribe fat i.

Italienske designere har leveret inspirationen, ligesom der er lagt et stort arbejde i at gøre æstetikken både ergonomisk og praktisk.

Enkelt ser det ud, men Venezia-designet har krævet stor omtanke. Der er virkelig kælet for detaljerne her. En køkken-løsning, vi er brandstolte af i Aulum.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

 

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os