Unik Hvid
Unik Arktis
Unik Onyx
Modellen fåes i 3 farver
Unik Onyx Grå Køkken

Silkeblødt & mat design

Selve grundmaterialet i vores nye model UNIK er en 16 mm MDF plade lamineret med en overflade i et silkeblødt, mat design. Endvidere bliver hver låge kantet med ABS kanter, der påsættes med PUR lim, således der stort set ikke fremstår limfuger. Den brugte PUR lim er desuden både fugtbestandig og varmefast.

Her ses UNIK i sin mørkeste farvemulighed, Onyx Grå. Et stilfuldt valg til det klassiske køkken, hvor der nemt kan skabes kontraster og kant.

Selv om UNIK ligner en million, er det mest overraskende ved modellen nok, at UNIK ligger i den billige ende af prisskalaen, hvilket gør den til et oplagt valg for enhver pengepung.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Unik Onyx Grå Køkken fås i 3 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Unik til dig. Unik har både udseendet med sig, og ligger samtidigt i den prisbillige ende.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

AUBO yder op til 25 års garanti.
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os