SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Unik Hvid
Unik Arktis
Unik Onyx
Modellen fåes i 3 farver
Unik Hvid Køkken

No nonsens - muligheder til små penge

Et skønt køkken i et fedt design behøver ikke at koste en formue. Unik Hvid er en prisbillig model, men er samtidigt i et langtidsholdbart design, som du aldrig bliver træt af at kigge på – og så er Unik Hvid helt uden dikkedarer.

Med Unik Hvid tilbyder vi et køkken i en kvalitet, som vi er stolte af, men holdt på et prisniveau, hvor alle kan være med.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Unik Hvid Køkken fås i 3 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Unik til dig. Unik har både udseendet med sig, og ligger samtidigt i den prisbillige ende.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os