Corona opdatering: AUBO Køkken & Bad holder butikkerne åbne – og leverer stadig varer ud til aftalt tid
Unik Hvid
Unik Arktis
Unik Onyx
Modellen fåes i 3 farver
Unik Arktis Grå Køkken

Et rent unikum

Vores UNIK serie er lidt af et unikum. I alt byder serien på 3 farvemuligheder, og ikke nok med, at disse nye modeller i den grad har udseendet med sig, så har de også en slidstyrke ud over det sædvanlige. Den nye UNIK serie er farvestabil over tid, hvilket betyder, at man uden problemer kan tilkøbe fronter til sit køkken/bad efter flere år, uden at det vil medføre farvedifferentiering.

Også rengøringen af den nye UNIK serie klares nemt. En fugtig klud kan klare både skidt, snavs og eventuelle fingeraftryk.

Her ses UNIK i Arktis Grå farven. En særdeles populær lysegrå farve, som er let at mikse med både andre farver samt lækkert tilbehør. Som prikken over iét ligger UNIK serien endda i den billige ende af prisskalaen, hvilket kun gør den endnu mere attraktiv.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Unik Arktis Grå Køkken fås i 3 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Unik til dig. Unik har både udseendet med sig, og ligger samtidigt i den prisbillige ende.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

AUBO yder op til 25 års garanti.
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os