Corona opdatering: AUBO Køkken & Bad holder butikkerne åbne – og leverer stadig varer ud til aftalt tid
Sense Sort
Sense Onyx
Sense Arktis
Sense Rød
Sense Hvid
Sense Grøn
Sense Blå
Modellen fåes i 7 farver
Sense Sort Køkken

Et køkken med en fantastisk stemning

Let´s go black! Lad dig forføre af Sense Sort.

Et køkken i sort, hvor også hele den bagved liggende scene er sat i den sorte farve, kan umiddelbart lyde som en dyster indretning, men det er dog langt fra tilfældet. Tjek bare køkkenet her, som straks giver én lyst til at slå sig ned og tage en bid af den hyggelige stemning.

At den mørke farve associeres med eksklusivitet er tydeligt, hvilket vores nye ”Fold” greb kun bakker op omkring. Det bedste ved Sense Sort køkkenet er dog ikke kun det smukke design, men derimod lågernes overflader. Stryger du hånden henover, vil du med det samme mærke følelsen af blød silke, og denne blødhed kombineret med de høje modstands- og antifingeraftryksegenskaber kan næsten kun være opskriften på det perfekte køkken.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

 

Sense Sort Køkken fås i 7 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Sense til dig. Model Sense har en silkeblød overflade, og har samtidig høje modstands- og antifingeraftryksegenskaber.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os