Vi tilbyder ATTRAKTIVE leveringstider
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Nordic

Nordic

En moderne romantiker

Nogle køkkener har en ganske særlig evne til at passe ind i stort set al slags byggeri. Og præcis sådan er det med Nordic-serien.

Her kan du nemlig lade de arkitektonisk stramme fyldningslåger udgøre hjertet i et råt og næsten asketisk rent og minimalistisk designudtryk. Eller du kan give dit Nordic-køkken en snert af moderne romantik, bl.a. gennem dit valg af farve, greb og bordplade. Uanset om Nordic skal være samlingspunktet i en ny eller en ældre bolig, kan du derfor få din nye køkkenkærlighed, præcis som du vil have den. Moderne. Romantisk. Eller som det bedste fra begge verdener.

Detaljer om Nordic

De minimalistiske fyldningslåger i Nordic-serien har et mere kvadratisk udtryk end det, du fx finder i AUBOs klassiske Toscana-køkken. Det betyder, at Nordic nemmere lader sig forme og passe ind i enhver type byggeri og enhver indretningsstil. Mangfoldigheden understreges yderligere af, at du ud over hvid, som er standardfarven, kan vælge frit mellem vores 14 trendfarver mod et mindre tillæg.

Elementerne i Nordic-serien er beklædt med en folie, der giver fronterne en elegant mat overflade. Folien betyder samtidig, at du kan holde lågerne rene med et minimum af arbejde. En opvredet klud og en smule opvaskemiddel – og såvel fedtede fingeraftryk som støv og snavs må kapitulere.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Nordic fås i 14 forskellige farver

Du kan, mod et tillæg, opnå et mere modigt udtryk ved at vælge en af vores 14 trendfarver i stedet for standardfarven. Samtidig kan du tilføre præcis det touch af modernisme, du ønsker, ved at tænke alternativt i valget af bordplade og greb.

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Nordic fronten består af 18 mm MDF plade med udfræsning, som er beklædt med hvid folie.

Breeam

Som en af de første danske køkkenvirksomheder blev AUBO tilbage i 2017 klar til at levere inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe, der levede op til verdens ældste mærkningsordning BREEAM®. BREEAM® er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-inventar bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Nordic

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

Læs mere

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED