SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
S-0502-Y
S-0502-G
S-0502-Y
S-0502-G50Y - Højglans
S-2002-B
S-4000-N
S-4502-Y
S-8000-N
S-7502-B - Højglans
S-9000-N
S-5010-Y30R
S-3010-G20Y
S-3020-R90B
S-1060-Y
S-1580-Y90R
S-1070-Y40R
S-5502-Y - Fenix
S-8500-N - Fenix
NCS-S-6502-B - Fenix
NCS-S-7005-B80G - Fenix
NCS-S-6020-Y90R - Fenix
NCS-S-8010-R70B - Fenix
NCS-S-0502-Y - Fenix
Modellen fåes i 23 farver
Napoli Festival Køkken

Elegant & praktisk køkkenstil

Ønsker du et køkken, som ikke kun har æstetisk elegance, men også er revolutionerende i forhold til funktionaliteten, så er et Napoli Festival køkken med Fenix laminat måske løsningen for dig.

Materialet er lavet på basis af nano-teknologi, hvilket gør lågernes overflade særdeles modstandsdygtige. Helt perfekt til børnefamilier, da små fedtede fingre ikke efterlader aftryk på lågerne, og selvom faretruende genstande som gafler, mønter eller varme elementer truer lågernes supermatte overflader, efterlades ingen synlige spor.

Når det så er sagt, så er det jo kun skønt, at et køkken med Fenix laminat ikke kun er praktisk, men også kan være en skønhed, som her, hvor vi har været i Norge for at fotografere et Napoli Festival Fenix køkken hos en glad AUBO køkkenejer.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

 

Napoli Festival Køkken fås i 23 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Napoli højtrykslaminat til dig. Farverne spænder vidt, så der er lidt for enhver smag, og samtidig er det muligt at mikse farverne, så du opnår et helt unikt look i dit køkken. Kanter i træ kan fås i ask, valnød, hvidtonet eg, sort og bøg. Højglansfarver kan ikke benyttes til Napoli Festival ABS. Bemærk at farveudvalget har i alt 7 Fenix laminater - her kan laves trækanter i hvidtonet eg, sort og valnød.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os