Corona opdatering: Vi holder ONLINE åbent og mødes også gerne HJEMME hos dig.
Læs mere

AUBO production A/S

Vævervej 19-23

DK-7490 Aulum

+45 97 47 35 00

aubo@aubo.dk

Melinga

Melinga

SKAL VI SNAKKE SORT?

Sort er dragende, eksklusivt – og helt igennem upraktisk. Sådan tænker mange køkkenkøbere og giver derfor afkald på den måske mest stilfulde køkkenoplevelse af dem alle. Men virkeligheden er anderledes hos AUBO.

For selv om sorte overflader traditionelt har inviteret fedtede fingeraftryk til at spolere det elegante udtryk, er Melinga-serien en helt anden sort snak. Her er elementerne nemlig beklædt med en særlig italiensk folie med naturtro åretegninger, hvor selv den mest insisterende fedtfinger må kapitulere, inden den får sat sit aftryk.

Detaljer om Melinga

Melinga er beklædt med en italiensk folie med helt igennem enestående egenskaber. Ud over at give køkkenet et varmt og autentisk udtryk med sine grafiske åretegninger, er folien nemlig udviklet til effektivt at afvise støv, snavs og fedtede fingre. Det behagelige resultat er, at du slipper for konstant at skulle tørre overfladerne af med en tør eller fugtig klud.

Melinga fås kun i én farve og er derfor forbeholdt køkkenkendere med sans for at snakke sort.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Find forhandler

Melinga fås i 1 forskellige farver

Denne model fås kun i én farve

e-delete
Se materialer og tilbehør
Detaljer

Melinga fronten består af en 18 mm MDF plade beklædt med sort folie. Folien har en børstet overflade og en vandret årestruktur. Bagsiden af lågen er beklædt med sort melamin. Fronter belagt med folie har en modstandsdygtig overflade og har ingen limfuger på forsiden.

Breeam

Vi er den første danske køkken- og badvirksomhed, som har fået vores sortiment BREEAM dokumenteret. BREEAM er én af verdens førende miljømærkningsordninger, og det betyder bl.a., at vi inden for alle kerneområder af vores indkøb og produktion, fokuserer på at anvende de rigtige materialer og de mest miljørigtige komponenter. Dit nye AUBO-køkken bidrager derfor til et trygt og sundt indeklima i dit hjem.

Med BREEAM-dokumentationen er AUBO klar til at gå forrest i bestræbelserne på at skabe bæredygtige produkter til gavn for både miljø og mennesker.

Melinga

Design dit eget drømmekøkken
Inspiration

Design dit eget drømmekøkken

Med AUBOs virtuelle køkkendesigner kan du slippe kreativiteten løs og prøve dig frem med alle de kombinationer, du har lyst til. Det er nemt at gå til – og du behøver kun et enkelt klik for at se, hvordan dit nye AUBO-køkken vil tage sig ud med forskellige materialer, fronter, frisider, farver, bordplader, sokler og greb.

Køkkendesigneren er først og fremmest tænkt som inspiration, og som en hjælp til at skabe dit helt personlige køkken. Vil du gerne se og føle de forskellige materialer, foreslår vi, at du besøger din lokale forhandler.

Design dit nye køkken

Med de mange timer, jeg tilbringer i et køkken, var det helt afgørende, at jeg både i vores private køkken og i bageskolen kunne få tilpasset tingene efter mine og Johannes idéer og behov.

- Jesper, AUBO kunde

Vejledning & Inspiration

Nysgerrig efter mere?

VESTJYSK ORDENTLIGHED
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os