ÅBENT HUS: Få et værdibevis på et AEG ovnsæt - Værdi kr. 26.120,-
Black Oak Line
Latte Oak Line
Coffee Oak Line
Modellen fåes i 3 farver
Latte Oak Line Køkken

Overlegen topscorer

Egetræets cafe-latte nuancer spiller eminent sammen med stilsikre klassikere som stål, natursten og samtlige nordiske variationer af hvidt.

Denne overlegne topscorer får faktisk det bedste frem i snart sagt alle materialer, og er samtidig helt sin egen. Og det er disse fortrin, der tages til nye højder i det naturfarvede Latte Oak Line design.

En særlig teknologi udviklet af AUBOs dansk-italienske designerteam har gjort det muligt at bevare det friskfældede egetræs attraktive farvespil.

Efter både ti og tyve år ser fronterne og træets åretegninger stadig ud som nyskårne. Egen er ellers lidt af en drillepind. Tilbøjelig til at ændre både farve og facon over årene. Men her sikrer unikke indfarvningsteknikker og konsekvent finering af hver eneste liste, at alle overflader bevarer deres friske, planskårne udtryk. Ikke to overflader er ens, men alt spiller sammen. Som forårssolen i en velskænket café latte. Nyd den alene eller sammen med dem, du holder mest af.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Latte Oak Line Køkken fås i 3 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Oak Line til dig. Oak Line er vores eksklusiv serie med en kvalitet i særklasse.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage

AUBO yder op til 25 års garanti.
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os