Corona opdatering: AUBO Køkken & Bad holder butikkerne åbne – og leverer stadig varer ud til aftalt tid
Black Oak Line
Latte Oak Line
Coffee Oak Line
Nature Oak Line
Modellen fåes i 4 farver
Latte Oak Line Køkken

Evigt triumferende klassiker

Lyselskende og fuld af liv er den skandinaviske natur. Præcis som skandinavernes køkkendrømme, hvor lysindfald fra flere verdenshjørner, kridhvide overflader og lyst træ er evigt triumferende klassikere.

Lysets konge, egetræet, har med god grund slået dybe rødder i drømmene, der med sine lysende marvstråler reflekterer lyset som fløjlsglinsende pletter eller striber i AUBOs stilfulde Latte Oak Line design.

Egen er et træ, der kræver god plads i skoven for at kunne leve, og samtidig lader masser af lys passere ned mellem sine blade til skovbunden. Egeskoven er lys og åben. Ofte med masser af underskov og dyreliv. I boligindretningen fungerer træet nogenlunde lige sådan. Langt de fleste materialer spiller fint sammen med naturfarvet eg. Helt klassisk matcher træets refleksioner fantastisk med hvid og lyse farver. Men alt er tilladt. Hos AUBO kan du bestille malede fronter i masser af farver. Værsgo´at mixe.

Naturens materialer er et sikkert valg i boligen og de vil ælde med ynde, alt efter hvordan de påvirkes i deres miljø. Derfor vil al træ – både massiv og finér, forandre sig med tiden i forskellige farveretninger alt efter træsorten.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Latte Oak Line Køkken fås i 4 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Oak Line til dig. Oak Line er vores eksklusiv serie med en kvalitet i særklasse.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os