SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Venezia Hvid-Sort Køkken

Grafisk stringens - tegnet kraftigt op

Så bliver det ikke skarpere. Venezia Hvid-Sort markerer de grafiske linjer i det grebsfrie design op med kontraster, der skaber ro for øjet og sjælen. Bemærk også bordpladen i helstøbt og eksklusivt corian, som er ført videre fra vaskeøen og skaber en genial base for hyggesludder, lektielæsning og underholdning af gæster mens maden laves.

Et sted, hvor børn og gæster kan sidde og være til hånde uden at være i vejen.

Kig ind hos én af AUBOs forhandlere for at få en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os