SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Melinga Sort Køkken

Flot udstråling og eksklusivitet

Knivskarp kontrast – helt uden fedtfingre.

Sort og hvidt – sværere er det faktisk ikke at ramme et nutidigt look spot on. Et sort køkken udstråler eksklusivitet, soliditet og moderne elegance.

Indtil AUBOs model Melinga kom på markedet, var der dog bare et stort og ærgerligt men; sorte køkkener tiltrak nemlig fedtfingre med magisk magnetisme. Man behøvede knap nok at røre.

Dette problem er løst med en folie, som vi for år tilbage fandt på en køkkenmesse i Italien. En tysk teknologi, der gør lågerne ekstremt smudsafvisende, så de rene, enkle linjer i dette italiensk-danske design altid står knivskarpt. Uden at skulle tørres af med en fugtig klud i tide og utide. Hos AUBO er lågen uden fedtede fingeraftryk det mest konkrete eksempel på en produktudvikling, der ikke kun handler om hvad øjet ser, men også om hvad der fungerer bedst i hverdagen.

Bemærk også, hvordan skuffernes greb kan indgå som et grafisk element i det minimalistiske design.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os