SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Gladstone Eg Køkken

Rå & solid med jordforbindelse

Inspirationen til model Gladstone Eg er hentet både i USA og på det europæiske kontinent.

Facination af naturen og bæredygtige jord-til-bord principper har længe været centrale issues for Sydeuropas trendsættere. Og det er i den ånd, den nyudviklede overflade på lågerne i denne serie forener det bedste fra to verdener; optimal slidstyrke og charmerende farvespil i en dobbelt microlaminat med naturtro træstruktur og prægning.

Man bliver aldrig træt af at se på de dybe, vandrette åretegninger, der mest af alt minder om børstet egetræ, og ligefrem oser af jordbunden hygge.

Den marmorlignende stenart Gladstone har inspireret til farvespillet i serien, som vores skandinaviske kunder har taget særdeles godt imod. En stil, der kommer til at holde i mange år.

 

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os