SPAR dagens temperatur på hele dit nye køkken
Black Oak Line
Latte Oak Line
Coffee Oak Line
Nature Oak Line
Modellen fåes i 4 farver
Black Oak Line Køkken

Udviklet af et dansk-italiensk designerteam

Skovens stolte majestæt, egetræet, kan vokse i flere tusinde år, men er klar til at blive fældet og forarbejdet efter 100 til 200 år på sin rod. Træets historie kan læses i årringene. Er de brede, har vækstbetingelserne været gode. Er en eller flere årringe smalle, vidner det om, at træet har haft en hård tid.

Og selv om fronterne på oakline er planskåret på den lange led, fortæller hver eneste front sin unikke historie om en lyskrævende træsort, der foretrækker sit eget selskab i en skovlysning, men samtidig fungerer som selvstændig biotop for mere end tusinde arter af insekter, svampe, mosser, fugle og smådyr.

Du kan med andre ord supplere med nye fronter, uden at farve- eller strukturforskelle forstyrrer øjet.

Naturens materialer er et sikkert valg i boligen og de vil ælde med ynde, alt efter hvordan de påvirkes i deres miljø. Derfor vil al træ – både massiv og finér, forandre sig med tiden i forskellige farveretninger alt efter træsorten.

Husk at billedet selvfølgelig kun er ment som inspiration, og at alle materialer i princippet kan mikses på kryds og tværs, og opstillinger ændres efter netop dine ønsker og behov.

Black Oak Line Køkken fås i 4 forskellige farver

Vi har udvalgt disse farver i Oak Line til dig. Oak Line er vores eksklusiv serie med en kvalitet i særklasse.

Se materialer og tilbehør

Vi har i vores produktudvikling stor fokus på kvalitet, innovation og konkurrencedygtige priser - ud fra et mål om, at alle skal have råd til et AUBO køkken.

- Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer

Design dit nye køkken

Der er masser af muligheder, når det kommer til materialevalg i dit nye køkken. Har du svært ved at forestille dig, hvordan de forskellige materialevalg går hånd i hånd, så brug dette værktøj, der kan hjælpe dig med at visualisere kombinationen af udvalgte farver og materialer.

Design dit nye køkken

Nysgerrig efter mere?

Kontakt AUBO

Har du brug for hjælp, information eller ønsker du at kontakte os? Så send os en meddelelse og vi vender hurtigst muligt tilbage.

AUBO yder op til 25 års garanti
AUBO er medlem af Køkken Garantiforeningen
AUBO er tildelt Bisnodes kreditværdighed
En stor del af AUBOs sortiment er Breeam dokumenteret
Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og henvendelser

Chat med os